4.div, Avd.1 Oslo: Grüner vant 3-2 over Lyn1896FK2

157

Grüner var vertskap for rekruttlaget til Lyn1896 FK, og ved kampslutt sto det 3-2 seier i favør hjemmelaget foran 100 tilskuere på Dælenengen kunstgress. Grüner har full poengpott etter 2 serierunder.

Fra facebook-gruppen til hjemmelaget kan vi lese:

Grüner – Lyn (1-1) 3-2
Det var en strålende kveld på Dælenenga, der Grüner skulle møte lokalrivalene Lyn i en svært etterlengtet kamp. Tilskuerne hadde strømmet til stadionet i hopetall, klare for å se de to rivalene gi alt i kampen om lokal ære og prestisje.
Kampen startet jevnt og begge lagene viste seg fra sin beste side i de første minuttene. Grüner fikk imidlertid det første målet, etter 31 minutter, da Kristian viste seg fra sin beste side og sendte ballen i nettet bak Lyns keeper.
Grüner skulle få en sjanse til å øke ledelsen da de fikk en straffe. Men Jonas Rye bommet dessverre på straffen og Lyn fikk en ekstra boost av energi etter at de slapp unna en potensiell 2-0 ulempe.
Lyn tok tak i kampen og utlignet til 1-1 etter 39 minutter, og det var tydelig at de var fast bestemt på å kjempe seg tilbake i kampen. Andre omgang ble enda mer spennende, og Grüner tok ledelsen igjen med et fantastisk cornermål av Jonas Lindgård i det 55. minutt.
Men Lyn ville ikke gi opp og etter bare to minutter klarte de å utligne på nytt. Publikum ble sittende på kanten av setene sine, og begge lagene presset på for å score det avgjørende målet.
Det var da supersub Henrik ble byttet inn for Grüner i det 59. minutt. På sin første involvering i kampen, dro han av halve Lyns forsvar før han satte ballen i nettet og sendte Grüner i ledelsen igjen med 3-2!
Kampen fortsatte å være jevn, men Grüner klarte å holde på ledelsen og vant til slutt en velfortjent seier til stor jubel fra hjemmepublikummet. Det var en fantastisk kveld på Dælenenga, og Grüner kunne dra hjem med stoltheten av å ha vunnet bragderbyet mot rivalene Lyn.
Neste kamp for Grüner er borte mot Ready (som rykket ned i 2022) 25.april.
Kjelsås 2, Bærum 2 og Grüner har 6 poeng av 6 mulige, mens Lommedalen, Holmen og Lyn1896FK2, står med 0 poeng.