Guardiola: – Vi har noe å lære av Tottenham og Liverpool

362

Manchester City-trener Pep Guardiola er ikveld klar for sin Champions League-debut for de lyseblå, men til tross tross en svært positiv start og tabelltopp på balløya etter fire serierunder, mener han laget fortsatt har mye å gå på.

– Jeg er ingen romantiker! Jeg spiller min fotball av en grunn, at jeg tror det er den som gir størst sjanser til å vinne. Derfor vil jeg at vi spiller sånn enten det handler om CL, PL eller FA-cup. Det er grunnen til at jeg spiller som vi gjør, ikke noe annet, sier en alltid like engasjert Guardiola under pressekonferansen før kveldens mesterligastart på Etihad.

På spørsmål om det kan virke nærmest umulig å vinne både Champions League og Premier League samme sesong, er svaret kontant.

– Nei! Chelsea og Manchester United har vunnet begge deler tett på hverandre, så de har bevist at det ikke er umulig.

- Annonse -

– Spiller vi som vi har gjort til nå, vinner vi ikke Premier League

Til tross for at laget hans har sett nærmest uslåelige ut de første fire serierundene og nå sist med en meget overbevisende seier mot byrival Manchester United på drømmenes teater, er 45-åringen klar på at de lyseblå fortsatt har mye å lære.

– Jeg kan si til publikum her i salen og til våre supportere at spiller vi som vi har gjort til nå, vinner vi ikke Premier League. Vi må forbedre oss på alt. Se på Tottenham og Liverpool for eksempel, der Pocchetino og Klopp har fått tid med lagene sine. De er ekstremt tydelige gjennom 90 minutter. Det er ikke vi ennå.

Manchester City sparker igang årets Champions League-sesong hjemme mot Borussia Mönchengladbach hjemme på Etihad kl 20:45 norsk tid ikveld. Kampen sendes på Viasat Fotball. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -