En litt annerledes Fantasy Premier League opplevelse

353

Fantasy Premier League (fpl) går grunnen ut på å sette sammen en tropp bestående av 15 spillere. Du har 100 millioner pund i budsjett. Den dyreste spilleren er Manchester Citys Sergio Aguero som koster 13 millioner pund. De billigste spillerne koster 4.0.

Det hele virker rimelig enkelt. Hittil har det blitt spilt fire runder og man begynner å se hvilke spillere det kan være lurt å få tak i. På spissplass for eksempel troner Zlatan Ibrahimovic foran Diego Costa og Sergio Aguero. Svensken har tatt flest poeng blant angrepsspillere man kan velge mellom. Det vil derfor ha vært naturlig å velge en av de eller to av de til ditt lag.

For meg er det bare et problem. I ligaen jeg er med i er alle tre allerede valgt av andre spillere. So what? – vil sikkert flere tenke. Det er vel fritt valg av spillere. I realiteten er det sant. Men jeg og tre andre har valgt å gi oss selv en utfordring. På andre året på rad hadde vi i august en draft. Det betyr at den som kom sist i vår liga forrige sesong får førstevalg gjennom hele draften. Etter at den  noe uvanlige utvelgelsen av spillere var gjennomført; og etter fire spilte runder står jeg igjen med følgende femten spillere:

Keepere: Heaton (Burnley), Courtois (Chelsea).

- Annonse -

Forsvar: Azpilicueta (Chelsea), Valencia (United), Baines (Everton), Naughton (Swansea), Oxford (West Ham).

Midtbane: Mané (Liverpool), Mahrez (Leicester), Cazorla (Arsenal), Redmond (Southampton), Antonio (West Ham).

Angrep: Giroud (Arsenal), Sturridge (Liverpool), Stuani (Middlesbrough).

De tre andre som er med er M, J og A. Førstnevnte har både Zlatan og Aguero på sitt lag. Før forrige runde skaffet han seg i tillegg Fimino.

J har Sanchez, Coutinho og Kane på sitt lag, mens A var en glad mann i går da Lukaku endelig åpnet målkontoen. Med tre mål fra den belgiske spissen smatt A opp på andreplass i runde 4.

Runden ble vunnet av undertegnede etter å ha sanket 63 poeng. A fulgte like bak med 55 poeng. Til slutt var det M som endte på sisteplass med 37 poeng, to poeng bak J.

For å gjøre ligaen jevnere har vi besluttet at den som havner på sisteplass i hver runde får førstevalg foran en ny runde. Den som vinner en runde får dermed ikke valgt eventuelle nye spillere før de tre andre har gjort sitt.

På torsdag vil jeg komme ut med en oppdatering på hva de ulike spillerne tenker før runde 5. Samt hvilke bytter de velger å gjøre. Følg med videre!

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -