«Gull-Pelle» i tårer av glede: – Det beste valget jeg har gjort i hele mitt liv

456
Pellegrino var ekstremt stolt over sitt lag da gullet var sikret. Foto: Fotballnerd.no.

Consto Arena, Mjøndalen

(MJØNDALEN-BODØ/GLIMT 0-3) Amahl Pellegrino (31) var tilbake på gamle trakter i Mjøndalen søndag kveld. Da han doblet for gjestene allerede etter fire minutter spilt, var gullet langt på vei sikret. Etter kamp tok han tid til å reflektere over det han oppsummerer som sin beste tid i fotballkarrieren – og et helt avgjørende valg av klubb..

– Det er fantastisk deilig. Det har vært en berg-og-dal-bane av en karriere jeg har hatt. Og å få komme inn i den gruppa her har vært helt nydelig. Det er det beste valget jeg har gjort i hele mitt liv. Jeg har fått oppleve så mye med den gruppa her, og det kommer jeg til å se tilbake på med et stort smil. Jeg unner alle de gutta her alt det beste, sier en følelsesladd Amahl Pellegrino til Fotballnerd.no.

Lynvingen legger ikke skjul på at han har vært gjennom tøffe tider på fotballbanen, men denne høsten forandret alt. Pellegrino takker lagkameratene for et fantastisk samhold gjennom de fantastiske opplevelsene de har hatt denne sesongen.

- Annonse -

– Jeg kom inn og fikk en litt turbulent start. Jeg fikk en overbelastningsskade i akillessen, så jeg føler ikke jeg har fått vist det aller beste i meg. Men jeg har fått oppleve sinnsyke ting med denne klubben. Det har vært den beste tiden min i karrieren, konkluderer Pellegrino.

«BESTE TIDEN I KARRIEREN»: Glimts kantspiller sparer ikke på ordene når han oppsummerer høsten i nord. Foto: Fotballnerd.no.

Glimts kantspiller var tidlig på farten og dukket opp alene med keeper Lysgård etter gjennombruddspasningen fra Hugo Vetlesen. Nok en gang viste Pellegrino frem et iskaldt hode og ferdigheter da han passerte keeper, og satte 0-2 tidlig i oppgjøret – på en arena han har gjort det samme flere ganger tidligere.

– Akkurat det tenkte jeg ikke for mye på. Jeg hadde fokus på at vi skulle prestere en topp prestasjon etter en litt begredelig kamp på torsdag. Det gullet her har jeg satt veldig høyt. Og det er det eneste jeg hadde i tankene, forteller lynvingen til Fotballnerd.no.

– Hvordan blir feiringa i kveld nå?

– Dumt spørsmål, flirer Pellegrino og legger til:

– Den kommer til å bli helt fantastisk. Vi skal ta charterfly rett hjem til Bødø nå.

SKAL FEIRE: Amahl Pellegrino skal feire sitt første seriegull sammen med resten av Glimt-gjengen. Foto: Fotballnerd.no.

Hemmelighetsfull om fremtiden

Amahl Pellegrinos kontrakt med Bodø/Glimt går ut nå etter denne sesongen. Hva som skjer videre med Glimts angrepsvåpen er det ingen som vet. Hovedpersonen selv nekter å snakke om fremtiden på dette tidspunktet.

– Blir du i Glimt?

– Nei, fremtiden snakker vi ikke om nå. Nå snakker vi bare om gull, avslutter Amahl Pellegrino.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -