Haaland dobbel igjen da Dortmund overkjørte Union

103

Dortmund-Union 5-0

Erling Braut Haaland fosser videre. I dag fikk han sin første kamp fra start. Union slo Dortmund i høstens hjemmekamp så det var vanskelig å spå utfallet.

Men hjemmelaget dro på fra start. Sancho åpnet showet etter 13 min med et flott skudd. Så etter 18 min, som troll i eske dukket han opp, Haaland til 2-0. Gjestene kom mer med etterhvert men skapte ikke mye, bare en stor mulighet før pause.

Vertene gikk hardt ut etter pause, men gjestene var farlig frempå flere ganger. Men etter 68 min, Haaland sentral igjen, blir felt, straffe og 3-0 ved kaptein Reus. Like etter 4-0 ved Witsel. Dagens siste mål, Haalands andre for kvelden 5-0 etter 76 min. Minuttet etter ble han byttet ut.

Det betyr at han har spilt 132 minutter i Bundesliga og scoret sju mål. 18,85 minutter mellom hver fulltreffer, en utrolig prestasjon!