Riise med fremgang som trener

225

Flint spiller en god kamp på Flint Esso Arena. Møter lag som nylig har slått lag i Eliteserien.

På gamle Løveid, i flomlys, møter John-Arne Riise og Flint sin neste motstander Fram-Larvik. Med disse siste ordene fra sidelinjen sender han sine gutter på banen: «Sikkert, safe og aggressivt.»

På andre siden står Roger Iversen som kommer med en 3-2 seier over Eliteserielaget Sandefjord Fotball. Fram er favoritter i denne kampen.

Flint som hadde en svak start på kampen mot Hønefoss tar ledelsen 1-0 etter scoring av Sander S. Trevor. Han snapper opp en pasning etter dårlig vurdering av Framstopper. Han truer bakrommet og oppfatter muligheten. 3. minutt. 1-0 til Flint.

Det tar ikke lang tid før Fram utligner til 1-1 (4. minutt) ved Jone Rugland. Et skudd Flints keeper burde tatt. Flint har mange gode keepere, kanskje er de fortsatt unge.

Det er mer lyd fra sidelinjen i denne kampen. John-Arne Riise begynner kanskje å vise seg som trener.

I det 20. minutt: Flint går opp til 2-1 etter pasning fra Julius A. Myrbakk. Pasningen er perfekt, det er en bredside på første berøring. Høyrebacken kan nesten bare sette den i åpent mål.

Fram utlikner i det 34. minutt, og kampen ender 2-2 til pause.

Flint og Riise viser fremgang. Det er mye mer lyd fra trener. Laget har mer ballbesittelse enn mot Hønefoss. Mer aggressive, og det virker som de er mer sammen.

Beste spillere (disse kampene) må være Julius Alexander Myrbakk og Sander Stokka Trevor.

I 2. omgang tar Flint ledelsen 3-2 etter scoring av Christian Steen-Hansen. Han er aggressiv og god, og pirker inn en retur fra keeper.

Flint virker mer spillende og gode i denne kampen. De møter ett bedre lag enn Hønefoss.

Flint har en trener som har lært av Houllier og Benitez. Det er noe som er tydelig.

Flints keeperarbeid er bedre denne gangen. Bjune gjør mange gode redninger, og ikke minst igangsettinger.

Frem til 75. minutt virker det som Flint kunne vinne kampen.

3-3 kommer etter innlegg og scoring fra kloss hold.

1 og 3/4 kamp med egne spillere. Da de polske leiesoldatene kom inn virket det som Riise-magien var over. Håper ikke Flint MÅ satse. De bør satse i egne rekker.

Håper John-Arne satser på egne spillere.