Hannover og Wolfsburg snek seg til seier.

120

Sesongen er forsåvidt over for nevnte lag i overskriften, men det hindret ikke dem fra å stille opp for å i det minste gi de trofaste supporterne en liten glede for helgen. Hannover har rykket ned, mens Wolfsburg kravler midt på tabellen uten Europa eller trøbbel i sikte. På motsatt banehalvdel var det derimot to lag som teoretisk sett kunne gå på en kvaliksmell om alt skulle gå feil vei, men etterhvert som kampforløpet til andre oppgjør, så ble ikke dette et tema. De to lagene det er snakk om er selvsagt Hamburg og Hoffenheim, Hamburg et notorisk lag som har blitt assosiert med bunnstrid de siste årene. Hoffenheim som kanskje før sesongen var spådd en tøffere sesong enn fjorårets.

Hannover – Hoffenheim 1-0 

Kevin Volland kan sies å ha hatt en noe skuffende sesong. Til tross for en bedre sesong enn fjorårets hva gjelder målpoeng, har det enda vært noe uforløst over spissen. Men etter fem minutter er han nære, kun en strålende redning fra Zieler hindrer at Hannover nok en gang slipper inn. Zieler som har sagt at han ønsker seg bort til sommeren.

Hannover er på sin side litt mer heldig. Hiroshi Kiyotake får ballen alene i feltet, etter et litt dårlig mottak, sniker skuddet seg forbi keeper, men på streken Niklas Süle. Han gjør derimot en ubrukelig jobb, og kløner ballen over linjen i det han skal klarere. 1-0 etter drøye halvtimen.

- Annonse -

Hoffenheim er nærme like etter, men skuddet som går utenfor gjør at det er 0-1 til pause.

0-1 står det også når kampen blåses av, og til tross for et tverrleggerskudd like før slutt, kommer ikke Hoffenheim a jour

 

Hamburg – Wolfsburg 0-1 

En ikke altfor attraktiv førsteomgang er preget av to taktiske lag som bygger opp spillet sitt, dog uten å få så mye uttelling i antall sjanser. Såpass ille er det at ingen sjanser er verdt å nevne før lagene går til pause på Volksparkstadion.

Midtveis andreomgang tar det seg plutselig opp. Først ut er veteranen Olic som finter seg forbi et par stykker, før han sender ballen like utenfor stolpen. Der burde det nok vært scoring.

Andremann ut er Schürrle. Fra god posisjon får den tyske landslagsspilleren, som har blomstret samtidig som våren, en gylden mulighet. Dessverre er hjemmelaget på pletten og får blokket avslutningen.

Men kun to minutter etter blir det stille blant hjemmefansen. En corner blir sendt inn mot den vanlige, Naldo. Han knuser oppasseren sin i luften og header videre mot Gustavo som har løpt seg fri. Hamburg roper på offside, men dommer lar den korrekt gå videre, og Gustavo sender ballen kontrollert i mål.

Foruten et par cornere klarer ikke hjemmelaget å få ballen nærme nok målet til Wolfsburg.

 

Bilde:

Jonas aus Großwechsungen – Own work

https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=27876835

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -