-Har full tillit til Kåre

269
Kåre Ingebrigtsen er under hardt press. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Både Branns daglige leder og lederen i supporterklubben Bataljonen har tillit til prosjektet til Kåre Ingebrigtsen.

Brann har tapt mot Viking (1-3), Vålerenga (0-3), Molde (0-4), Rosenborg (2-3), Bodø/Glimt (1-2) og Stabæk (0-2) i sesonginnledningen.

-Vi har full tillit til Kåre, trenerteamet og spillerne, sier Branns daglig leder Vibeke Johannessen til Fotballnerd.no.

-Ikke hyggelig
Hun innrømmer likevel at det er tøff situasjon for alle i og rundt klubben etter seks strake tap i innledningen av sesongen.

- Annonse -

-Det er ikke noe hyggelig med seks strake tap på to og en halv uke i innledningen av sesongen. Vi må likevel stå sammen og ta poengene. Nå har vi fullt fokus inn mot søndagens kamp, sier Johannesen.

-Hva mener du har gått galt i sesonginnledningen?

-Det har vært et tøft kampprogram. Det har vært en kombinasjon av uheldige tilfeldigheter og udyktighet. Vi må ha troen på prosjektet videre. Det er mange unge spillere som får tillit og utvikler seg, sier Johannesen og fortsetter:

-Vi jobber med fullt fokus mot søndagen og er trygge på at dette blir bra på sikt, sier Johannesen.

Brann-supporterne hadde dette banneret under kampen mot Bodø/Glimt. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Frustrert supporterleder
Leder av Brann-bataljonen, klubbens supportergruppe, bruker ordet frustrert over situasjonen.

-Hadde du spurt meg i går, hadde jeg sagt at jeg var både deprimert og frustrert. I dag er jeg bare frustrert. Det er jo en tung situasjon, sier Erlend Ytre-Arne Vågane til Fotballnerd.no.

De hadde banneret «Støtten e ustoppelig» i hjemmekampen mot Bodø/Glimt.

-For vår del er støtten ustoppelig for klubben. Vi har fortsatt tillit til Ingebrigtsen-prosjektet. Fortsetter ikke resultatene å gå veien for å overleve, må klubben vurdere hva de skal gjøre. Rikard Norling og Lars Arne Nilsen ble sittende for lenge, sier Vågane.

-Ønsker utviklingen
Han gjentar flere ganger i samtalen at han har tillit til prosjektet til Kåre Ingebrigtsen.

-Vi ønsker den utviklingen som skjer i klubben med yngre tropp, yngre spillere på banen og offensiv fotball. Det er heller ingenting å si på spillernes innsats, sier Vågane.

-Hvor mange flere tap tåler dere for å overleve i Eliteserien?

-Faktum er at vi ikke tåler så mange flere tap, men vi kan ikke grave oss ned. Vi må begynne å ta poeng ganske snart, sier Vågane.

Tapet mot Stabæk svir
Han mener Brann periodevis har spilt bra fotball.

-Kampene mot Rosenborg og Bodø/Glimt var gode kamper. Vi satt et lag og fant balansen. Jeg etterlyser likevel mer offensivt og risiko fremover, sier Vågane.

Tapet mot Stabæk er det som svir mest.

-Sist kamp mot Stabæk var veldig tung. Det er et lag vi forhåpentligvis skal konkurrere mot på kort sikt. Kampen mot Strømsgodset i morgen blir ekstremt viktig for oss, sier Vågane.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -