Henter morddømt stjernekeeper, hovedsponsoren trekker seg i protest

226

Boa Esporte henter stjernekeeper og tidligere morddømt

Flamengos tidligere stjernekeeper Bruno Fernandes de Souza er igjen en fri mann etter å ha sonet i fengsel for drap. Nå har han skrevet under for Boa Esporte. Det har ført til sterke reaksjoner.

Idag melder brasilianske medier at tredjedivisjons-klubben Boa Esporte har hentet Bruno Fernandes.

32-åringen ble i 2010 dømt til 22-års fengsel for drapet på sin kjæreste, han skal også ha matet liket til ville hunder. Noe han også innrømmet i retten. Han kunne nyte friheten etter å ha sonet mindre enn en tredjedel av tiden.

Signeringen går ikke upåaktet hen for Boa Esporte og nå melder hovedsponsoren Gois & Silva at de stopper alle økonomiske bidrag til klubben.

- Annonse -

– Beslutningen om å gå videre med rekrutteringen av Bruno så melder Gois & Silva at vi ikke lenger er sponsor, skriver de i en pressemelding ifølge ESPN.

Ifølge rapporter skal ytterligere tre sponsorer ha trekt seg fra sitt samarbeid med Boa Esporte. Bruno Fernandes vil ikke kommentere at klubben mister sponsorer.

– Jeg velger å la presidenten svare på det spørsmålet. Jeg er bare her for å spille fotball. Når Gud åpner døren bør ingen stenge den, sier 32-åringen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -