Slik gikk treningskampene til Bundesliga-lagene på lørdag

105
Yussuf Poulsen scoret mot Galatasaray. Foto: Wikimedia

Fem lag fra Bundesliga spilte treningskamper på lørdag. En Bundesliga-duell endte uavgjort, mens Wolfsburg var det eneste laget som klarte å vinne.

Tre scoringer av Admir Mehmedi sikret 3-0-seieren til laget fra bilbyen mot kroatiske HNK Rijeka.

Mainz og Freiburg møtte hverandre i en Bundesliga-duell. Mainz var best i første omgang og ledet 2-0 etter scoringer av Anthony Ujah og Levin Öztunali. Freiburg kom seg bedre i kampen og etter pausen utlignet Dominique Heintz og Florian Niederlechner.

Leipzig spilte uavgjort mot Galatasaray. I en gjennomsnittlig første omgang sendte Yussuf Poulsen Leipzig i føringen. Norske Martin Linnes utlignet for Galatasaray etter pausen.

Frankfurt gikk på et tap mot brasilianske Flamengo. Første omgang var preget av mange dueller og etter 25 minutter ble Frankfurts kaptein David Abraham utvist. Jean Lucas scoret kampens eneste mål fem minutter før pausen. Frankfurt, som byttet hele laget etter første omgang, skapte meget lite offensivt og kunne ha tapt med flere mål.