Hat-trick Mehmedi: Wolfsburg med ny treningskampseier

122
Mehmedi Foto: Wikimedia

Bundesliga-klubben VfL Wolfsburg har vunnet sin andre treningskamp på treningsleiren i Portugal. Etter tre scoringer av Admir Mehmedi slo tyskerne kroatiske HNK Rijeka 3-0.

Rijekas Antonio-Mirko Colak hadde den første store muligheten i første omgang, men Koen Casteels reddet mesterlig mot spissen.

Etter litt over en halvtime måtte Daniel Ginczek ut med skade. Innbytteren Josip Brekalo slo den målgivende pasningen på Admir Mehmedi noen minutter senere. Mehmedi så ut til å være i offside, men målet ble ikke annullert.

I andre omgang var Wolfsburg best og hadde flere gode muligheter. Ti minutter etter pausen scoret Mehmedi på nytt, denne gangen etter et innlegg av Renato Steffen.

Mehmedi stod også for kampens siste scoring fem minutter senere. Denne gangen satte sveitseren ballen i nettmaskene etter Williams pasning.

Neste søndag spiller Wolfsburg sin første kamp i vårsesongen borte mot Schalke.