Moss tester ut en rekke spillere

595
Moss FK-trener Marijo Jovic. Foto: mossfk.no

Hele ni prøvespillere har prøvd seg på Melløs denne uken og flere av dem blir til slutten av Januar for å forsøke å overbevise Mosse-trener Marijo Jovic.

Idag ble det spilt en internkamp på Melløs for å teste ut laget og prøvespillerne under kamp.

Jovic kunne fortelle om en god kamp og at det heldigvis ikke ble noen skader.

– Vi fikk se at våre egne spillere var på tå hev og det var også noen karakterer blant prøvespillerne. Det at det også ikke ble noen skader var veldig positivt, sier Jovic til fotballnerd.no 

- Annonse -

Var det noen av prøvespillerne som utmerket seg mer enn andre?

– Det var generelt en jevn kamp, men vi vil studere video av hver enkelt spiller på mandag. Christoffer Skårn og Trym Solli er veldig interessante, men vi får vente å se til mandag om det blir noe mer konkret.

Prøvespillere på Melløs denne uken:

Christoffer Skårn (Østsiden), Trym Solli (Ørn-Horten), Simen Hagbø (Molde), Ismar Dizdar (Bærum), Alagie Sanyang (Asker), Knut-Jørgen Evensen (Stabæk), Mentor Mazrekaj (Kosovo) I tillegg de to lokale ungguttene Christoffer Guttulsrød (Sarpsborg 08), Erlend Kiani (Follo)

Erlend Kiani vurderer også å reise med kompis Tobias Heintz til Tyrkia for å bo sammen med han og prøve lykken. Simen Hagbø reiser som avtalt til Molde og slutter seg til trening der på mandag før han reiser på treningsleir til Spania.

Vi søker lagansvarlig skribent for Moss

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -