Icardi i kontraktsforhandlinger – United i kulissene

108
Mauro Icardi. Foto: Wikimedia

Icardi i kontraktsforhandlinger – United i kulissene

Det er aldri stille rundt Internazionales superspiss. Argentineren er i forhandlinger om en forlengelse av sin kontrakt, men forhandlingene er vanskelige. Samtidig melder Sky Italias Gianluca Di Marzio at Manchester United hadde speidere til stedet for å se spilleren under søndagens kamp.

Det meldes at Inter nå vil ha fortgang i forhandlingene med Icardi etter at spilleren selv ikke jublet etter noen av sine to scoringer søndag.  Scoringene mot Palermo gjør at 21-åringen nå kan vise til 13 mål på 22 seriekamper denne sesongen. Kun én har scoret mer denne sesongen i Serie A, nemlig Carlos Tevez med 14 mål.  Det er meldt om interesse fra en rekke klubber på spilleren, hvor Chelsea, Liverpool og Man United skal være varmest.

For det er ingen godt skjult hemmelighet at man sliter i Milano for tiden. I Nerazzurri ligger på 10. plass med 29 poeng. Laget som for noen år siden dominerte i Italia, håper utvilsomt å kunne kjempe om medaljer istedenfor å være en middelhavsfarer. Dersom Roberto Mancini ikke klarer å kapre en Europa-plass denne sesongen ser det mørkt ut med tanke på å beholde urokråken Icardi.

Fortsetter spissen målkjøret sitt vil ikke et lag som Inter kunne motstå et tilbud på over 250 millioner som skal være minsteprisen for juvelen. Inter har nemlig sett lysere tider økonomisk, og kvittet seg før sesongen med spillerne som satt med de største lønningsposene. I Premier League hvor pengene florer er ikke 250 millioner kroner en helt urimelig pris. I tillegg virker Roberto Mancini veldig interessert i å sette sitt eget preg laget sitt. City-angriperne Dzeko og Jovetic skal begge være spillere Mancini kunne tenke seg på Giuseppe Meazza.

- Annonse -

Urokråken Icardi

Etter Inters grusomme 3-1 tap for Sassuolo var Icardi blant spillerne som gikk bort til de tilreiste supporterne. Angriperen kastet drakten sin til fansen for å roe ned stemningen, noe som endte med katastrofe. Spillerdrakten ble nemlig slengt tilbake til Icardi, og situasjonen endte med en heftig krangel. Situasjonen som nå sies å være oppklart, er uansett ikke spillerens første sak som har nådd medienes overflate.

Tidlig året 2014 lakk det til mediene at Icardi, som ikke bare var sammen med ekskonen til daværende Catania-spiss og landsmann Maxi Lopes , hadde tatovert inn navnene og fjesene til Maxi Lopes tre barn. Når de to møttes på fotballbanen senere samme år nektet Maxi Lopes å ta sin gamle venn Mauro Icardi i hånden. Stemningen mellom de to var lynende, og ti år eldre Lopes skal ha vært rimelig forbannet.

Ellers kan det også nevnes at Icardi har fått kjeft for upassende feiringer som har ført til misnøye blant fansen. Sist men også minst har han kommet med noen morsomme uttalelser om at «ikke vet noe om fotball». «Fotball er bare en sport jeg har det gøy med, jeg spiller det men det er alt,» sa han til Sportweek. «Jeg ser aldri kamper og vet ingenting om hva som skjer I sporten.» Hvor fremtiden ligger for supertalentet Mauro Icardi vet han kanskje ikke selv engang.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -