Liverpool-stjerne mister Tottenham-kampen

109
Brendan Rodgers
Brendan Rodgers. Foto: Wikimedia

Liverpool-manager Brendan Rodgers bekrefter til klubbens hjemmesider at midtbanestjernen Lucas Leiva må vente seg et lite opphold på sidelinjen. 

Det skyldes skaden brasilianeren pådro seg i Merseyside-derbyet mot Everton. Rodgers vet foreløpig ikke hvor lenge Leiva vil være ute av spill, men understreker samtidig at det trolig ikke blir langvarig og at de nå kun venter på resultatene fra undersøkelsen. Ellers kan det meldes at både Philippe Couthinho, Raheem Sterling og Adam Lallana er «fit for fight» før tirsdagens storoppgjør mot Tottenham på Anfield.

Når det gjelder spørsmålet om hvorvidt Daniel Sturridge er klar for en startplass eller ikke, ønsker ikke Liverpool-treneren å røpe for mye.

«Du får se i morgen kveld. Han er i en fase hvor han har trent mye for å bygge seg opp igjen. Det vil komme en tid hvor han er klar for å starte igjen, uansett om det skulle bli imorgen eller til helga. Du må bare vente å se.», sier Rodgers avslutningsvis.

- Annonse -

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -