Ble Pearson sparket, for å så få jobben tilbake?

121
Nigel Pearson. Foto: Wikimedia

Ble Pearson sparket, for å så få jobben tilbake?

Igår kveld det full forvirring om hva som skjedde i Leicester. Flere troverdige kilder mente at manageren var sparket, mens Leicester senere gikk ut på sin egen hjemmeside og sa at han fortsatt ville lede laget mot Arsenal.

Dagens pressekonferranse med Nigel Pearson var full av spørsmål om ryktene som blusset opp i går. Pearson svarte veldig løst på svarene, og prøvde å unngå spørsmål om hva som skjedde i går.

– Jeg har aldri pratet mye om interne ting i Leicester i media. Jeg har alltid hatt godt forhold til styret i klubben. Noen ganger er det spekulasjoner, dessverre, og noen ganger kommer det nyheter ut. Men jeg har fortsatt et ansvar for å lede spillerne. Jeg ville helst unngått at saken var der ute, men det er den, og jeg må bare kjøre på videre, sier Pearson i følge Sky Sports.

– Jeg forstår interessen og spørsmålene, men jeg er lojal overfor de jeg jobber for, teamet mitt og spillerne mine er viktigere for meg enn å svare på spørsmål om saker basert på spekulasjon.

- Annonse -

Han ble så spurt om han har fått noen forsikringen fra styret angående om at han får sitte videre.

– Jeg har pratet med styret, og om jeg har noe jeg vil si, vil jeg si det på en riktig måte til riktige meneskene. Vi har en kamp i morgen og mitt fokus er på hva vi kan få til i morgen kveld.

Men hva skjedde egentlig?

For den jevne mann i gata er det vanskelig å si hva som egentlig har skjedd. Journalister har nå spekulert i hva som egentlig skjedde. Var det en historie basert på dårlige kilder, eller fikk han egentlig sparken, for å så få jobben tilbake? Det tror Sky News reporter, Rob Dorsett.

– I løpet av de 32 minuttene Nigel Pearson pratet med pressen avkrefta han historien som vi ga dere i går kveld, nemlig at han og hele teamet hans ble sparket, for å så få jobben tilbake tre timer senere. Det ser ut som at det var en uenighet mellom eierne av Leicester City, en mente det var på tide å gå, mens den mente ikke, og den diskusjonen ble tatt etter at det ble gjort, og at Pearson og teamet hans fikk jobben tilbake.

– Ifølge mine kilder, så hadde hans trenere og aparat allerede forlatt klubb og sagt hadet og forventet ikke å se hverandre igjen på en stund, for å så få en telefon med beskjeden «kom tilbake».

Kanskje vi må vente på selvbiografi eller to før vi egentlig får vite hva som skjedde?

Nigel Pearson og hans menn leder ihvertfall laget mot Arsenal på Emirates i morgen kveld. En kamp de ikke levnet store sjanser i, om vi skal bookmakerne.

Kilde: Sky Sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -