Landslagsspiller imponerer på prøvespill i 1. divisjon

144

Den salvadoranske landslagsspilleren Rafael Burgos (26) imponerer på prøvespill i Fredrikstad. Likevel er ikke FFK-trener Håkon Wibe-Lund helt overbevist om at Burgos er rett mann for klubben.

26-åringen står med småfine 39 kamper og 13 mål for hjemlandet El Salvador. Nå er han altså på prøvespill i den norske 1. divisjonsklubben Fredrikstad FK. Der har han foreløpig gjort sakene sine svært godt med både scoring og målgivende i en treningskamp mot det svenske eliteserielaget Falkenberg, en kamp FFK forøvrig vant 3-1 – mye takket være Burgos.

Tross imponerende takter, tar ikke hovedtrener Wibe-Lund helt av ennå. Han ønsker å se mer av spissen før han tar en endelig avgjørelse.

«Han har blitt bedre og bedre under oppholdet hos oss, men du ser det er en spiller som ikke er 100 prosent i form akkurat nå. Derfor er vi alle litt spent på å se hva han kan bidra med når han får litt mer tid på seg», sier FFK-treneren til Fredrikstad Blad.

- Annonse -

Har ikke råd til å bomme

En av grunnene til at Wibe-Lund ikke ønsker å forhaste seg, er at han er klar på at klubben ikke har råd til å bomme på en sånn type overgang når det gjelder spillere fra andre kontinenter.

«Det har med integrering å gjøre. Skal vi hente inn en spiller fra El Salvador må vi være sikre på at han er en solid forsterkning. Per nå er vi ikke 100 prosent sikker på om han er god nok», sier treneren avslutningsvis til lokalavisa.

Fredrikstad har den siste tiden gjort sakene sine svært godt i vinterens treningskamper og står foreløpig med tre seire av tre mulige i 2015. En av de som har imponert spesielt for rødtrøyene er spissen Henrik Kjelsrud Johansen som er på utlån fra Odd ut sesongen. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -