15-åring har signert for Odd

496
Jan Frode Nornes (t.v.) og sportssjef Tore Andersen. Foto; Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Anders Ryste har signert som Odd. Stortalentet, som fyller 16 år på fredag, ble presentert på en pressekonferanse.

Allerede tidligere i år har Ryste trent med Odds førstelag, og tenåringen har hospitert flere ganger i klubben. Ifølge Telemarksavisen var også Bodø/Glimt interessert i å signere Ryste som nå har valgt Odd som sin neste klubb.

– Anders er en spiller vi har fulgt over lengre tid. Det er ikke tvil om at han har et enormt stort potensial. Han er hardtarbeidende, veldig fysisk, har fart, er veldig direkte og har nese for mål. Vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre ham så god som overhodet mulig, sier Odds hovedtrener Jan Frode Nornes på pressekonferansen.

Les også: Sju Eliteserie-spillere i landslagstroppen

- Annonse -

Ryste kommer fra Nome Fotball til Eliteserieklubben. I Nome har han i 2020 spilt seks kamper for U19-laget i 2. divisjon, og scoret ni mål. For U16-laget står han notert med 22 mål i fem kamper i 2. divisjon i 2020.

– Jeg er først og fremst veldig stolt av meg selv som har klart å komme så langt. Da jeg startet med fotballen hadde jeg ikke trodd at jeg skulle komme hit, sier Ryste.

Treårskontrakten som Ryste signerer, vil være gyldig fra og med overgangsvinduet åpner 1. august. Allerede fra nå av vil Ryste spille i Odd.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -