Ingen scoringer mellom Lillestrøm og Odd

177
Det ble ingen scoringer på Åråsen mellom Lillestrøm og Odd. Bilde: Marius Lauritsen, Wikimedia.

Få sjanser, lite kombinasjonsspill, lav underholdningsverdi, og ingen scoringer var det tilskuerne overvarte på Åråsen da Lillestrøm tok imot Odd.

Lillestrøm sto – som vanlig – dypt, ventet på feil fra motstanderen, og opererte med mange lange baller. Hjemmelaget var nesten utelukkende farlig ved langskudd. Særlig Ifeanyi Mathew stilte Odds keeper Sondre Rossbach for noen prøver. Simen Kind Mikalsen traff kun tverrliggeren med et skudd fra 30 meter. Ellers hadde Lillestrøm få ideer og lite kreativitet i møte med gjestenes forsvar.

– Jeg skulle ønske vi hadde klart å skape mer trykk i andre omgang. Det blir for mye spill foran deres to tette ledd. Litt mer lengderetning, litt mer innlegg, litt mer løp foran mål, så hadde vi skapt enda mer. Vi burde ha scoret mer i hele sesong, og vi burde ha scoret i dag, sier Lillestrøms trener Arne Erlandsen til Eurosport.

Odd skapte ikke mye de heller, men hadde to gigantmuligheter. I første omgang reddet Marko Maric først mot Broberg, før Fredrik Nordkvelle satte returen forbi åpent mål. I andre omgang reddet Mats Haakenstad på streken etter et innlegg fra Espen Ruud. Selv om Odd prøvde å skape med, sto Lillestrøms forsvar – med den gode startelleverdebutanten Erik Tobias Sandberg på midtstopperplassen – som regler sikkert, og lot Odd sjeldent komme til farlige avslutninger.

- Annonse -

– Vi er fornøyde med andre omgang, da er vi gode, og i hvert fall bedre enn i første, og bedre enn Lillestrøm. Det er moro å se våre unggutter spille, og gjøre det godt i tillegg. Det er fortjent at vi tar poeng. Mathew har ett skudd i andre omgang, ellers tror jeg ikke Lillestrøm har noe. Andre omgang er veldig bra, første omgang er ålreit, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Eurosport.

En svak fotballkamp ender til slutt uten mål. Lillestrøm er dermed fortsatt kun ett poeng foran kvalikplassen. Odd, med fem poeng mer enn Lillestrøm, ligger på tiende plass.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -