Iniesta frykter sin tidligere lagkamerat

640

Andres Iniesta mener at hans tidligere lagkamerat Alexis Sanchez er den største trusselen når Barcelona skal ut i 8-delsfinale i Champions League mot Arsenal tirsdag.

Barcelonas midtbaneveteran beskriver Sanchez som «farlig» og «uforutsigbar». Lagene møtes først på Emirates i London, med returkamp i neste måned på Camp Nou.

Barcelona er store favoritter foran dobbeltoppgjøret. De har slått The Gunners ut av cupen både i 2010 og 2011, og de vant mot dem i finalen i 2006.

Sanchez spilte sammen med Iniesta på Camp Nou fra 2011 til 2014.

- Annonse -

«Det som gjør Alexis så farlig er hans uforutsigbarhet. Når han dribler, når han angriper, er han en veldig sterk spiller. Han har ferdigheter og hver gang han har ballen så skaper han trøbbel. På den måten må vi forsøke å gjøre kampen ukomfortabel for han og forsøke å ikke la han få utnyttet sine styrker,» sier Iniesta til FC Barcelonas egne nettsider.

Til tross for at Barca har en sterk historie i oppgjør mot Arsenal og nå har spilt 32 kamper på rad uten tap, tror ikke Iniesta det blir en enkel kamp.

«Arsenal er kjent for å ha en spillestil der man vil ha ballen. Jeg tror også typen spillere som Arsenal og deres trener ser etter er lik Barcelonas. Jeg tror deres styrker er deres kvalitet, deres talent og måten de spiller på. Måten de angreper på, måten de kombinerer på. Jeg tror de på den måten er en veldig farlig motstander.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -