Intervju med Michael Andre Bekke

1208

Da har vi kommet til nok et intervju i denne intervjuserien. Denne gang til en spiller som har spilt i Adecco-ligaen med Sandnes Ulf, vært med på et eventyr uten like i Lura som spillende trener, og nå er han klar for et eventyr i Sola. La meg presentere Michael Andre Bekke.

Fakta:

Navn: Michael Andre Bekke

Alder: 31

- Annonse -

Nasjonalitet: Norsk

Klubb: Sola

Tidligere klubber: Vindbjart, Flekkerøy, Sandnes Ulf, Drøbak-Frogn, Randaberg, Ålgård og Lura.

Du valgte å gå fra Lura til Sola i vinter. Hva gjorde at du tok et valget?

–  Jeg valgte å gå til Sola fordi jeg følte det var på tide å søke nye utfordringer. Både jeg og Øystein har vært i Lura i henholdsvis fem og seks år, og en såpass lang periode som trener i en og samme klubb er lenge. Våre ambisjoner som trenere samsvarte ikke helt med klubbens videre filosofi, og derfor ble valget Sola. Når det er sagt var det dumt at vi ikke klarte å holde Lura i 3.divisjon.

Hva kommer du til å huske best i fra tiden i Lura?

–  Årene i Lura har vært fantastiske, og hele perioden har vært et stort eventyr med opptur på opptur.  Det er vanskelig å gå inn på enkelt episoder, men opprykket til 3.div og fornyet kontrakt i 3.div etter at serieoppsettet ble lagt om, samt cupfesten på Lura mot Sandnes Ulf, er gode minner som kan trekkes frem. Ellers klarte vi å skape et veldig godt samhold i gruppen, og det var et godt miljø blant spillergruppen og støtteapparatet.

Hva har du å si til Lurigans?

–  Her er det bare å rette en stor takk! De har vært fantastiske og har reist rundt, både land og strand, for å følge kampene våre. Hvem andre er det som gjør slikt i 3 divisjon? Lurigans er Luras 12-mann og deres innsats fra tribunen er med på å gi spillerne det ekstra boostet som skal til for å gi det lille ekstra, så igjen tusen takk for støtten, Lurigans!

Hva er planen for 2018- sesongen med Sola?

–  Planen for 2018- sesongen med Sola er at vi skal utvikle Sola til å bli et bedre lag enn de var i 2017- sesongen. For å klare det må det ligge knallhard jobbing i bunn på hver eneste trening og i hver eneste øvelse. Klarer vi å holde fokus og kvalitet på det vi gjør i trenings-hverdagen, vil vi utvikle oss kollektivt som lag, men også spillerne vil få bedre individuelle ferdigheter.

Hvordan ligger det an på spillerstallen?

–  Vi har en fin miks av unge sultne spillere og eldre rutinerte spillere. Det som er interessant i Sola er at vi har veldig mange unge, gode spillere som vi gleder oss til å utvikle videre.

Dere har hentet 3 spillere fra gamleklubben Lura. Hvorfor akkurat de spillerne der?

–  Ja, det stemmer. Vi har hentet Eskil Leinebø (keeper), Sander Grelland (midtstopper) og Sander Bjørnå (kantspiller).

Hvorfor akkurat disse spillerne? Det føltes naturlig å ta en prat med dem da vi visste at disse spillerne ikke ønsket å spille i 4.divisjon. Dette er unge spillere som har ambisjoner om å nå så langt som mulig med fotballen. De har alle vist at de er gode 3.divisjonsspillere og da ville det vært feil for dem og skulle gå ned et nivå for å spille 4.divisjons fotball i Lura. I tillegg har alle tre de rette holdningene som skal til for å nå langt.

Hvem er de 3 beste spillerne du har spilt med gjennom tidene?

–  Asle Andersen, midtbanespiller. En meget smart og klok fotballspiller som fikk alt til å se enkelt ut.

Fredrik Strømstad, en elegant midtbanespiller som kunne gjøre alt med ballen.

Morten Eriksen, spiss. Alltid lett å spille ham opp i gunstige posisjoner på grunn av sin enorme hurtighet.

Og helt til slutt: Hvordan ender sesongen i år for Sola?

–  Jeg både tror og håper vi skal gjøre det bedre i år enn i fjor, men avdelingen er knalltøff med masse gode lag. Sola endte på 5. plass i fjor, så da sier jeg topp 4.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -