Italiensk trener klar for Watford

347

Watford har ansatt ny trener for neste sesong, den tidligere Inter treneren Walter Mazzari har signert treårskontrakt ned klubben.

Det melder den engelske avisen The Guardian ikveld. 13 mai var første gang Mazzari sitt navn ble meldt i media. Siden da har treneren vært i samtaler med Watfords eier Gino Pozzo, og Fredag kveld ble de enige om en kontrakt på 3 år.

54 åringen har ikke vært aktiv på trener fronten siden 2014, da trente han Inter I Italia. Siden da har han bodd I England og lært seg engelsk, han er kjent for å kjøre spillestilen 3 – 5 – 2 som er hans favorittformasjon. 54 åringen har vært aktuell for klubben etter at det ble klart at fjorårets trener Quieque Florez var ferdig i klubben.

Mazzari startet sin spillerkarriere på 80 tallet, hvor han spilte for Pescara i Italia. Etter en sesong der gikk turen videre til Cagliari før den gikk videre til Reggiana, Fiorentina og Empoli. Han avsluttet spillerkarriere sin i 1995, hvor han fikk 9 kamper for Torres.

- Annonse -

Som trener har han trent lag som Livorno, Reggina og Sampdoria. Før han i 2009 tok over Napoli. Der var han i 4 år før han tok over som trener i Inter. Nå er han altså klar til å lede Watford frem til 2019 sesongen i engelsk Premier League.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -