"Jeg har ingenting å tape på å ta Schalke-jobben"

162

Schalke 04 har slitt de siste årene og mange trenere har gått inn og nesten like raskt ut av dørene på Veltins Arena. Nå blir det trolig Markus Weinzierl som blir nye trener for de kongeblå. 41-åringen som har hatt flere gode sesonger som trener i Augsburg, sier at han ikke frykter å bli en ny mislykket trener for laget.

«Hva ville du gjort i min situasjon? Skulle jeg ikke ta jobben fordi det er en mulighet for at jeg feiler? Jeg vet at det ikke blir noen lett jobb, men jeg har ingenting å tape,» sier Weinzierl.

Han har fortsatt flere sesonger igjen av kontrakten med Augsburg, men har blitt enig med klubben at det er best for begge parter at han slutter i den jobben.

«Hvis ting ikke går bra, vil jeg være en av mange som ikke har hatt sukess i Schalke. Men det vil ikke være feil, fordi jeg har forberedt meg på dette i en lang periode,» sier han til Die Zeit.

- Annonse -

Den nye sportsdirektøren i Schalke, Christian Heidel, understreker imidlertid at Weinzierl ikke er klar for laget ennå.

«Nei, det er ikke noe som er avklart ennå. Hvis det hadde vært en avtale, så ville vi gjort det kjent,» sier Heidel til Sport Bild.

 

Foto: Wikimedia Commons

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -