Joackim Olsen Solberg etter tapet mot Sandefjord: – Svak prestasjon

161
Mjøndalen tapte sin femte kamp på rad mot Sandefjord. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

(Sandefjord – Mjøndalen 1-0) Mot Sandefjord tapte Mjøndalen sin femte kamp på rad. Mens matchvinneren Erik Brenden var fornøyd med seieren, var Mjøndalens Joackim Olsen Solberg kritisk til lagets prestasjon.

Innbytteren Erik Brenden scoret kampens eneste mål og sikret Sandefjord tre poeng. 26-åringen er fornøyd med å ha scoret sitt første mål for klubben etter overgangen fra Lillestrøm.

– Det er selvfølgelig bra det. Jeg har kommet til mye sjanser, men det siste har ikke sittet. Det er deilig at jeg fikk hjelpe laget til tre poeng i dag, sier han til Fotballnerd.no.

Etter en sjansefattig førsteomgang, fikk begge lag noen flere muligheter etter pausen. En av dem utnyttet Brenden da han satte en retur forbi Sousha Makani og i mål.

- Annonse -

– Ikke så mange sjanser, men noen store til hvert av lagene. Det var en litt sånn krigekamp igjen. Det er deilig å få seieren, sier Brenden om seieren mot Mjøndalen.

Les også: Fellaini-hat trick i løpet av sju minutter

Etter seieren har Sandefjord forlatt kvalifiseringsplassen. På onsdag venter imidlertid en vanskelig oppgave, når Kristiansund tar imot klubben fra hvalfangstbyen. Brenden mener seieren mot Mjøndalen kan gi laget en boost før den vanskelige bortekampen.

– Det blir en litt annerledes kamp. Mjøndalen er veldig direkte. Vi må i hvert fall bygge på seieren i dag og få med godfølelse inn mot kampen. Jeg vet at Kristiansund borte er en tøff match, men jeg velger å gå inn med positive tanker i hvert fall, avslutter han.

– Vi var direkte dårlige

Mens Sandefjord-spillerne var fornøyde etter seieren, var stemningen annerledes i Mjøndalen-leiren. Laget skapte kun to store sjanser etter innkast. Etter Sandefjords scoring klarte gjestene i praksis aldri å true hjemmelagets seier.

– Jeg synes vi var direkte dårlige i dag. Det er en svak prestasjon. Det er mye feilpasninger, vi taper mange dueller. Det er ikke noe å si på at Sandefjord vinner i dag. Det var for dårlig i dag, analyserer Joackim Olsen Solberg.

Oppgjøret mot Sandefjord var den femte kampen på rad som Mjøndalen har tapt med ett måls forskjell. Olsen Solberg mener kampen i hvalfangstbyen ender med en fortjent hjemmeseier, men at Mjøndalen kunne ha tatt poeng i noen av de andre kampene.

Les også: Lauritsen ute i rundt tre måneder etter skaden mot Aalesund

– I dag synes jeg ikke vi får underbetalt. De siste fem kampene har vi tapt med ett mål. Det handler om å få bikka disse i vår favør. I dag var prestasjonen dårlig. Tidligere synes jeg vi har vært helt på høyde og vel så gode om ikke bedre. Vi må stå samlet og komme oss ut av det sammen, mener han.

Mjøndalens neste mulighet til å komme seg ut av det er hjemme mot Odd på onsdag. For å kunne bryte tapsrekken, mener Olsen Solberg at laget må prestere bedre enn mot Sandefjord.

– Vi må gjøre alt det vi gjør dårlig i dag bedre. Vi må tørre litt mer, hvile litt mer og ønske å påvirke mer, avslutter 31-åringen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -