Solskjær står ovenfor ett tøft valg før neste sesong

363
Ole Gunnar Solskjær. Foto: Youtube (Skjermdump)

De Gea har i mange sesonger vært Manchester United sin desidert beste og viktigste spiller. Men de to siste sesongene har ikke alt vært som det skal med den 29-årige spanjolen.

De Gea har spilt over 300 kamper i Premier League for Manchester United og han står også med godt over 100 clean sheets. Han ankom Old Trafford helt tilbake i 2011 av den legendariske Sir Alex Ferguson for den gang svimlende 18,9 milioner pund. Noe som var britisk rekord for en keeper den gangen. Siden har han vunnet Premier League, FA-cupen, Ligacupen, Community Shields og Europa League med de røde djevlene. Han har også vunnet Sir Matt Busby Player off the year prisen hele 4 ganger og Manchester United player of the year 3 ganger i sin tid i Manchester. Han ble også sett på som verdens beste keeper noen sesonger tilbake.

Les også: Fellaini-hat trick i løpet av sju minutter

Men de siste to sesongene har ikke helt vært det samme for den 29-årige spanjolen. Flere personlige feil som har ført til poeng-tap har preget han de siste 2 sesongene og etter 3-0 tapet mot Chelsea i FA-cup semifinalen der han skulle reddet både 1-0 og 2-0 begynte summingen rundt han igjen.

- Annonse -

Tidligere United legende Roy Keane er en av dem som begynner å gå lei. Etter 1-1 kampen mot Tottenham i midten av juli sa Roy Keane at han ikke ville latt De Gea sitte på bussen tilbake. Han sa han rett og slett var dritt lei av David De Gea. Selv om det har haglet med kritikk så har Solskjær stått bak spanjolen og hevder fortsatt han er verdens beste. Men nå har det begynt å lekke ut nyheter om at spillerne i United også har begynt å bli bekymret. Spanjolen ser tydeligvis ikke så bra ut på treningene heller og flere av spillerne skal ha ytret sin bekymring til Ole Gunnar Solskjær ifølge britiske medier.

Les også: 860 millioner kroner: Solskjær vil hente to portugisere til Old Trafford

Samtidig som spanjolen sliter så har Dean Henderson som var på utlån til Sheffield United fra Manchester United denne sesongen virkelig tatt store steg. 23-åringen sto 36 kamper denne sesongen og fikk hele 13 clean sheets og har virkelig vært bunnsolid denne sesongen. Flere mener at det endelig burde være Henderson sin tid til å være førstekeeper i United mens andre mener De Gea kan komme tilbake.

Flere klubber skal også følge spent med på situasjonen for det forventes nemlig at Henderson ikke vil vente lenger før han får sin sjanse hos de røde djevlene. Hvis han ikke får sjansen nå så vil han forlate den engelske storklubben.

Hvem mener du burde være målvakt for Manchester United neste sesong?

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Les også:Defensiven skal forsterkes: Arteta øyner håp om å signere franskmann gratis

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -