Jones: Ikke skyld på Louis!

676

I følge Phil Jones er det ikke Louis van Gaal som skal ha skylden for de dårlige resultatene Manchester United har hatt denne sesongen, men at det er spillerne selv som skal ha skylden. Jones sier også at stemningen i garderoben er god under van Gaal, i motsetning til det den var under David Moyes.

– Det er vi som må ta ansvaret, og ingen andre, sier den 23 år gamle forsvarsspilleren.
Jones var tilbake fra skade og spilte fra start når Man United tok i mot Norwich City på Old Trafford lørdag ettermiddag. Og som de fleste har fått med seg, så klarte Norwich å vinne 2-1 mot De Røde Djevlene. Dette er første gang siden 1989 Norwich har klart å vinne på Old Trafford, noe som er litt av en bragd av de kanarigule.

Mens mange United supportere mener at Louis van Gaal bør forlate Old Trafford, mener Jones at van Gaal gjør en strålende jobb i klubben og at han bør få beholde jobben i Manchester. Jones sier også at han ikke er den eneste spilleren som står fullt bak og støtter den nederlandske manageren.

– Alle er fullt og helt fokusert på å spille bra for manageren, fansen og oss selv. Spillerne gjemmer seg ikke bak noen. Vi vet fullt og helt at vi må ta ansvaret. Manageren gjør alt han kan og det gjør han på en ypperlig måte, sier Jones, og hevder at manageren har vært positiv – på samme måte som spillerne – og rystet når kamper har endt i nederlag – akkurat som alle andre.

- Annonse -

– Kampen mot Norwich ble nok en skuffelse, men vi må tåle kritikken samme hva som blir kastet mot oss. Den eneste måten å komme oss ut av dette uføret er ved å stå sammen og jobbe knallhardt. Det er bare vi som kan snu dette, og sjansen byr seg igjen mot Stoke. Også det vil bli en vanskelig kamp, men vi er nødt til å dra dit og gjøre det.

Har van Gaal ledet sin siste Manchester United kamp, eller får han fortsette?
Har van Gaal ledet sin siste Manchester United kamp, eller får han fortsette?

– DET VAR VERRE UNDER MOYES

Selv om United nå har gått seks kamper uten seier og kritikken hagler, føler ikke Phil Jones at stemningen rundt klubben er på et «all time low».

– Det var temmelig dystert under David Moyes, en periode da vi ikke spilte særlig god fotball. Likevel, siden vi tross alt har tapt tre kamper på rad, er det ikke noe poeng i å påstå at vi spiller god fotball denne sesongen heller. Glimtvis har det likevel fungert bra, mener Jones, som altså skylder på seg og lagkameratene mer enn på manager Van Gaal.

 

Hva som kommer til å skje med van Gaal nå, vet nok bare styret i Manchester klubben, men spillergruppa har nok noe de skulle ha sagt om fremtiden til den nederlandske manageren og om harmonien i gruppa er slik Jones forklarer den, så er det stor sannsynlighet for at van Gaal får beholde jobben vertfall ut sesongen, med mindre resultatene ikke bedrer seg ganske snart.

«Intervjuet med Jones er henter fra Manchester Evening News og oversatt av United.no».

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -