Jönsson ferdig i Stabæk

162
Stabæk og Jan Jönsson skiller lag. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Stabæk Fotball og Jan Jönsson er blitt enige om at Jönsson slutter som trener i Stabæk Fotball med umiddelbar virkning.

– Trist
– Det er alltid trist når et samarbeid avsluttes før det skal. Men noen ganger er en endring nødvendig og vi mener at en endring er nødvendig nå. Samtidig er vi veldig takknemlige for det arbeidet og den innsatsen Janne har lagt ned i den perioden han har vært her, og vi ønsker han lykke til fremover, sier styreleder i Stabæk Fotball, Espen Moe til klubbens nettsider.

– Prosessen med å finne en ny hovedtrener starter nå for fullt. Vi vil komme tilbake med informasjon når vi har noe konkret å fortelle, fortsetter styrelederen.

Tok seriegull i 2008
Svensken tok seriegull med klubben i 2008. Da var han trener for klubben i perioden 2005 til 2010, før han ble Rosenborg-trener. Jan Jönsson vendte tilbake til Stabæk sommeren 2019 og ledet laget til to strake åttendeplasser i Eliteserien. Starten på årets sesong ble dessverre ikke helt som forventet.

- Annonse -

– I årets sesong er det blitt for lite poeng. Unggutta har vært flinke og dyktige. Dessverre har vi hatt noen skader på våre eldre spillere, de som skulle være ryggraden i laget og hjelpe unggutta. Det har nok påvirket resultatene i en viss grad, sier Jönsson.

Han er fornøyd med å ha vært en del av Stabæk.

– Jeg er glad for at jeg fikk komme tilbake og være en del av talentfabrikken Stabæk. Vi har fått frem flere store talenter og hatt noen gode salg i denne perioden. Jeg er glad for at unggutta fikk sjansen og tok sjansen, og at mange spiller utenfor Skandinavia i dag. Men også det har nok hatt litt å si for stabiliteten og resultatene, sier Jönsson.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -