Jordi Gomez gjør comeback i Wigan Athletic

206

Jordi Gomez gjør comeback for Wigan Athletic

Wigan Athletic bekrefter i dag at midtbanespilleren Jordi Gomez igjen blir å se på DW Stadium. 31-åringen har signert en ett års kontrakt, og sier at han er klar for å ta fatt på nye utfordringer.

Gomez spilte for Wigan i perioden 2009-2014, men valgte å forlate klubben til fordel for Sunderland da kontrakten hans gikk ut. Spanjolen fikk 35 kamper for Sunderland før han dro på utlån til Championship-klubben Blackburn forrige sesong. Han så ikke ut til å være en del av planene til Sunderlands nye manager, David Moyes. Og skiftet dermed klubb. Gomez sier i et intervju med Wigan at han ser frem til nye utfordringer, og til å skrive et nytt kapittel i sin historie for klubben.

Den erfarne midtbanespilleren var med å vinne FA-Cup trofeét med Wigan tilbake i 2013. Kampen ble spilt på tradisjonsrike Wembley hvor de vant 1-0 over Manchester City. Det var klubbens første og foreløpig eneste FA-cup triumf.

Kanskje kan historien gjenta seg med Gomezs comeback. Hans første sjanse til å vise seg frem kan komme til helgen, når Wigan reiser til Nottingham for å gjeste City Ground.

- Annonse -

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -