Pling julen inn med FlashScore!

238

 

Vi åpner den nest siste luken i adventskalenderen, og kommer ikke nærmere jul enn det vi er nå. Du er kanskje opptatt med å vaske gølvet eller å bære ved, og da er det jammen digg å få varsler fra FlashScore på de kampene man vil følge med på. Bak dagens luke finner man nemlig Supercupen i Italia, Juventus – AC Milan. Juventus har vunnet supercupen 7 ganger siden den første ble arrangert i 1988, og denne gangen vil Milan ha revansj etter straffekonk-tapet i 2003, og dermed tangere Juventus som mest-vinnende i cupen. Skulle Milan vinne, vil det bli første gangen cupen vinnes av laget som kom på 2. plass i Coppa Italia. Kampen sparkes i gang 17:30 (norsk tid) på Jassim Bin Hamad Stadion i Doha, Qatar.

I morgen er det lørdag, og lørdag betyr fotball! Eller? Joda, ikke alle tar fri bare fordi det er julaften. Vi starter dagen i Italia, der det spilles full runde i Serie B. Der skal serieleder Verona besøke et Carpi som ikke kommer til å la seg bøye lett. I tillegg blir det kamp om opprykksplassen, når Frosinone og Benevento møtes på Stadio Matusa i nydelige Frosinone. Runden starter 12:30 med Pisa – Spezia, og følges av resten av kampene klokken 15:00. Morgendagen byr også blant annet på to kamper i Super Lig i Tyrkia, og to i skotsk Premier League, som du selvfølgelig kan følge på FlashScore.nu!

- Annonse -

For mange er julens høydepunkt dagen som i år faller på en mandag. Andre juledag, også kjent som boxing day i Storbritannia! Tradisjon tro er det (nesten) full runde i de britiske ligaene, med et par unntak som spares til den neste dagene. I Premier League spilles kampene i lørdags-tider, og starter dermed klokken 13:30 med Watford – Crystal Palace. Sistnevnte har kun vunnet én kamp på sine 10 siste, og møter et sterkt hjemmelag som står med kun ett tap på sine 5 siste hjemmekamper. Seks kamper klokken 16:00 etterfølges av Manchester Citys tur til KC Stadium og et Hull som har slitt i årets sesong. Med 12 poeng etter 17 kamper ligger tigrene på sisteplass i den mest sette ligaen, uansett sport, i verden.

Tredje juledag tar Liverpool imot Stoke klokken 18:15. Scouserne fortsetter å imponere, og ligger på andreplass etter Manés overtidsvinner mot Everton på mandag. Kan Klopp holde på flyten gjennom julen?

På onsdag er det Southampton – Tottenham som overtar showet. Spurs leder med 9 poeng, men The Saints vant sist gang lagene møttes. Tottenham har i tillegg ikke vunnet en bortekamp i Premier League siden september. Det lukter en spennende onsdags kveld på St. Mary’s Stadium!

Når alle de andre store ligaene tar ferie, returnerer Premier League allerede på fredag, med Hull – Everton klokken 21:00. Samme dag følger vi hele 19 andre konkurranser, inkludert Serie B, A-Liga i Australia, og Botola Pro i Marokko.

Vi spoler frem til nyttårsaften, og finner 7 kamper i Premier League, der dagen avsluttes med et smell! Selvfølgelig snakker vi om Liverpool – City, lagene som per dags dato skilles av ett poeng på 2. og 3. plass. Sist gang lagene møttes sørget Lallana, Milner og Firmino for en 3-0-seier.

Juleselskaper og sofastrekk skal ikke stå i veien for at du skal få med deg moroa, vi sørger selvfølgelig for lynrask oppdatering av kampene i appen og på nettsiden vår. Appen laster du ned her (iOS) eller her (Android).

God jul fra oss i FlashScore.nu!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -