Før kampen: KAA Gent – VfL Wolfsburg

240

34a4e267e205c6bf1596e5fd6d31b8f9

Det er klart for Champions League etter en lang pause, sparkes de første åttendeslfinalene igang. Kampen mellom Belgiske KAA Gent og VfL Wolfsburg blir spennende.

AA Gent er for øyeblikket på andreplass i den belgiske turneringen, og mest overraskende, de er også funnet i åttende finalen i årets Champions League. I morgen møter de tyske Wolfsburg, som for tiden sliter med å nå europeisk fotball neste sesong. I tillegg tilbyr den kampen også på en norskspiller, i form av Gustav Wikheim som kom til den belgiske klubben.

AA Gent vant i den siste runden av årets Champions League mot Zenit, og ta kampen med AA Gent har spilt 12 kamper. I de 12 kampene har kun tapt tre kamper, og ellers har vunnet resten, så det er en relativt danne sterk belgisk team av tyske Wolfsburg akseptere. De belgiske Store klasser har to profiler i form av midtbane Sven Kums og spiss Laurent Depoitre.

- Annonse -

Dette er de to beste poeng spillere på AA Gent team, så derfor Wolf Bruk-defensiv holde et våkent øye med dem. Wolfsburg har nylig hatt problemer med å finne formen, selv om en av de nyeste slaget vunnet av 2-0 i løpet av Ingolstadt. Før den siste kampen hadde de tyske Store klasser ikke vunnet på fem kamper på rad, det siste seier var velkommen i forkant av Champions League-bang mot AA Gent.

Tar Wolfsburg resultater i Champions League denne sesongen, de har overskygget resultatene i Bundesliga. I gruppe B, klarte de å plukke opp en første omgang mot lag som PSV, Manchester United og CSKA Moskva. Et likt basseng hvor store favorittene fra Manchester United trakk den korte strå i kampen om videre avansement sammen med CSKA Moskva.

Utestengelse og skader:

AA Gent: Skade: Brecht Deja Gere (tvilsom), Moses Simon (tvilsom), Gustav Wikheim (tvilsom), Hannes van der Bruggen, Peter Olayinka Karantene: Ingen Wolfsburg: Skade: Diego Benaglio (tvilsom), Josuha Guilavogui (tvilsom), Bas Dost, Carlos Antonio Ascues Avila Karantene: Ingen

Forventet lagoppstillinger:

KAA Gent (3-4-1-2): Sels Nielsen – Mitrovic – Asare Foket – Kums – Deaux – Neto Matton Simon – Depoitre VfL ??

Wolfsburg (4-2-3-1):Benaglio Jung – Knoche – Naldo – Schaefer Luiz Gustavo – Trach Caligiuri – Draxler – Vierinha Kruse

Bud for kampen profil: Wolfsburg spiss Max Kruse kan godt spille en nøkkelrolle. I tillegg bør du også holde et øye med AA Gent spiss Laurent Depoitre.

Budgivning på kampresultatet: Wolfsburg har vist god form i Champions League.En smal 1-0 seier for tyskerne Odds på kampen: Tipico gir odds 2.80 for hjemmeseier for KAA Gent. Tegn kan spilles med odds på 3,30. En seier unna å VfL Wolfsburg kan spilles med odds på 2,55.

Innlegget Før kampen: KAA Gent – VfL Wolfsburg dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -