Juventus sliter med skader inn mot kampen mot Bayern

159

Juventus er også hardt rammet med skader på sentrale forsvarspillere, likhet med Bayern München. 

To av klubbene i Europeiskfotball møtes i neste uke til Champions League kamp i Torino. Hvor det er åttendelsfinalen mellom Juventus og Bayern München det er faktisk et oppgjør mellom to lag som begge er ligaledere i sine respektive ligaer.

Men Juventus har blitt svekket litt på defensiven i forkant av oppgjøret. Giorgio Chiellini er ute av oppgjøret med en leggskade. Leonardo Bonucci måtte gå ut av kampen i helgens seier over Napoli, men han ventes å være klar til Champions League-kampen.

Martin Caceres er ute på langsikt, men også Alex Sandro er ute med skader. Juventus bekrefter  at han måtte trekke seg fra dagens treningsøkt.

- Annonse -

– Han trakk seg tilbake fra trening med en muskelskade, og hans tilstand  vil bli vurdert i morgen hvor forberedelsene til helgens kamp mot Bologna fortsetter, kunngjorde klubben ifølge La Gazzetta dello Sport. Juventus har holdt nullen i de siste åtte kampene.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -