Før kampen: Manchester City – Borussia Mönchengladbach

183

manchester-city-borussia-monchengladbach-granit-xhaka-kevin-de-bruyne

Borussia Mönchengladbach kommer til Manchester full av selvtillit.

Manchester City er nødt til å vinne om dem skal ha noe muligheter til å bli nummer en i gruppespillet, mens Borussia Mönchengladbach har ennå et  håp om kapre tredjeplassen og dermed får spille Europa League etter juleferien. Manchester City kommer fra et 2-0 nederlag mot Stoke i helgens Premier League runde, men de lyseblå fra Manchester har ennå muligheten til å ta førsteplassen i gruppe D, som ledes av Juventus.  Om dem skal ha noe muligheter for å ta førsteplassen  så må City vinne sin kamp, samtidig  må dem håpe på at Sevilla vinner over Juventus. 

Manchester City fikk en dårlig start på turneringen, med 1-2 tap på sin egen hjemmebane mot Juventus, men i runden etter sikret Sergio Agüero seieren med en sen straff mål  2-1 seier over Gladbach. De vant også i den tredje runden da tidligere Wolfsburg spiller Kevin De Bruyne fikset en seier mot Sevilla, mens i returkampen ble det 3-1 sier. Med det sikret laget også  avansement i Champions League.

- Annonse -

Borussia Mönchengladbach tapte de to første kampene, men siden den gang har ikke klubben tapt, ”Die Fohlen” vi må faktisk tilbake til kampen mot City sist gang Gladbach tapte en fotballkamp, og i senest i helgen  vant dem over Bayern München 3-1 hjemme på  Borussia-Park. Selv om tyskerne ikke kan gå videre i Champions League, så har laget en masse selvtillit inn mot kampen i kveld.

karantener og skader:

Manchester City: Har en masser av skader på mange av sine viktigste spiller, og må klare seg uten Sergio Aguero, Vincent Kompany, Samir Nasri, Pablo Zabaleta og Fernandinho. Fernando og Martin Demichelis er tvilsomt.

Borussia  Mönchengladbach: Har også en del skader på spillerne sine og må klare seg uten Andre Hahn, Patrick Hermann, Martin Stranzl og Alvaro Dominguez, mens Ibrahima Traore er tvilsom.

Forventet startoppstilling:

Manchester City (4-2-3-1): Hart – Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy – Touré, Delph – Silva, De Bruyne, Sterling – Bony

Mönchengladbach (4-4-1-1): Sommer – Elvedi, Nordtveit, Christensen, Wendt – Korb, Xhaka, Dahoud, Johnson – Stindl – Raffael

Formkurve:

Manchester C: T-T-V-V-T
Mönchengladbach: U-V-V-U-V

Tips: U

Innlegget Før kampen: Manchester City – Borussia Mönchengladbach dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -