Goalgetter klar for Verdal IL

284

Bjørnar Dalsegg Sæter fra Surnadal  har signert en ettårsavtale med Verdal IL.

Forrige sesong banket han inn hele 14 mål i 4. divisjon for Surnadal, og i løpet av de tre siste sesongene har 24-åringen hamret inn hele 96 mål på 69 kamper nordmørslaget.

Etter at avdelingsoppsettet ble sluppet ut, og Surnadal havnet i en avdeling med lag fra Sunnmøre og Sogn og Fjordane, ble det uaktuelt for Sæter å fortsette i Surnadal. Denne høsten pendlet storscoreren hjem for å spille kampene, men trente med Verdal IL, som var nære ved å rykke opp til 2 Divisjon.

I løpet av den siste tiden har Dalsegg Sæter vært i tenkeboksen. Han hadde mulighet til å fortsette i Surnadal, men i helga valgte storscoreren å signere med 3. divisjonsklubben Verdal.  Trener Jan Rindsem har tro på sin nye elev, som kan tilføre klubben noe nytt. Vi ønsker at han skal bidra og utvikle seg videre i Verdal. Dette er en attraktiv spiller for oss og synes det er kjempeartig å ha signert for oss.

- Annonse -

I tillegg til å være spiss, kan Dalsegg Sæter spille på flere posisjoner på banen.

– Han kan spille flere plasser på banen, kant og spiss. Han er like god med begge bein, og har en voldsom slegge. Dette blir en spennende tilvekst for  nordtrøndersk fotball, sier Rindsem.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -