Før kampen: Shakhtar Donetsk – Schalke 04

197

256938__max_news

Shakhtar Donetsk tar imot Schalke 04 på Arena Lviv ikveld, og sist disse lagene møttes, som forøvrig kun er en gang tidligere i historien, var det Shaktar som ble vinneren da de slo Schalke 1-0 i Gelsenkirchen og returkampen på Arena Lviv endte 1-1 tilbake i 2004/2005 sesongen. Dette var også første kampen etter gruppespillet.

Shaktar slo sist en tysk lag da Werder Bremen var finalisten i Uefa Cupen tilbake i 2009 i Istanbul, da Shakthar ble den vinnende laget med 2-1 seieren. De siste 15 kampene mot tysk motstander har følgende statistikk, 4 seiere, 5 uavgjort og 6 tap.

Schalke vant Uefa cupen helt tilbake til 1996/1997 sesongen da Inter ble slått 1-0 i Gelsenkirchen. Schalke har ikke kommet lenger enn til semifinalen i 2005/06 sesongen de påfølgende årene.

- Annonse -

Klaas Jan Huntelaar trenger kun en scoring for å ha oppnådd totalt 50 mål i en europeisk turnering, noe kun 14 personer har klart tidligere. Dette kan absolutt være en ekstra motivasjon foran dette oppgjøret.

Shakthar leder den ukraniske serien med bedre målforskjell enn Dynamo Kiev som har 2. plassen. Schalke ligger på 5. plass i Bundesliga og er hele 23 poenf bak suverene Bayern München som ligger på topp, men det er kun 2 poeng opp til Leverkusen som ligger på 3. plass og sikret Champions League plass. Schalke har imponert og ligger sammen en Napoli som de lagene som har sluppet inn minst mål i Europa League gruppe spillet med 3 mål imot. Shakthar klarte ikke å ta seg videre fra Champions League gruppen og endte på en tredje plass som sendte de til Europaligaen.

Dette blir en spennende kamp, og Schalke trenger mål for å ha bortemålsregelen inntakt. Vil Huntelaar skrive seg inn i historibøkene som en av spillerene som står med 50 mål i europeisk turnering ?

Stadion: Lwiw, Lwiw

Kampstart: 21:00

Tips: U.

Lagoppstilling:

Innlegget Før kampen: Shakhtar Donetsk – Schalke 04 dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -