Blir det rød eller blå jubel?

193
Championship logo

Blir det rød eller blå jubel?

Hvem hadde spådd at vi måtte vente helt til siste dag for å få en bekreftelse på hvem som rykker opp til Premier League? 

Nå er Burnley allerede klare, men hvem som slår følge med Burnley opp til Premier League er enda uklart. 13.30 i kveld spilles den meget avgjørende kampen på Riverside Stadium mellom Middlesbrough og Brighton.

Det er nord mot sør og begge lag har hatt en god sesong. Det er laget som har sluppet inn desidert minst mål (Boro) mot det laget som har skåret flest (Brighton). Begge lagene er ubeseirede på sine fem siste kamper. Boro med 2-3-0 og Brighton med 4-1-0.

Boros siste fem kamper:

- Annonse -

Birmingham – Boro 2-2 (Ramirez, Rhodes)
Boro – Ipswich 0-0
Burnley – Boro 1-1 (Rhodes)
Bolton – Boro 1-2 (Rhodes x2)
Boro – Reading 2-1 (Forshaw, Nsue)

Brighton siste fem kamper:

Brighton – Derby 1-1 (Wilson)
Charlton – Brighton 1-3 (Hemed, Baldock, Skalak)
Brighton – QPR 4-0 (Knockaert x2, Skalak, Goldson)
Brighton – Fulham 5-0 (Hemed x3, Knockaert, Bruno)
Forest – Brighton 1-2 (Dunk, Sidwell)

Det er en meget åpen kamp vi kommer til å være vitne til. Boro vil med uavgjort være sikret opprykk til Premier League og med et av ligaens beste offensive lag som må ha tre poeng så kommer det til å smelle i nord-øst av England. Boro er ligaens desidert beste lag defensivt og har visst at de er gode på kontringer, så får vi se om Brighton klarer å skåre flere mål enn Boro idag.

Hvem tror du vinner og sikrer opprykk? Gi ditt tips i kommentarfeltet!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -