Før kampen Sporting CP – Bayer Leverkusen

150

Før kampen Sporting CP – Bayer Leverkusen

Det er klart for det første av to møter mellom disse to lagene i sekstende finalen i Europa League.

Sporting Lisboa

Den portugisiske serien har i de siste årene blitt dominert av Benfica og Porto. Vi må faktisk helt tilbake til 2002 for å finne sist gang Sporting vant seriemesterskapet, det var også klubbens 18 ligatittel. Hjemmelaget leder sin den portugisiske serien 3 poeng foran Benfica og seks poeng foran Porto.

Klubben har hovedfokus på å vinne serien, men vil også prøve å nå langt i Europa League. Dem klarte riktig nok ikke å vinne sin gruppe, som ble vunnet av Lokomotiv Moskva, Sporting er ubeseiret på 14 kamper i alle turneringer, men dem har også spilt uavgjort i tre av disse kampene på eget gress. Sporting må unnvære  Jefferson  , Paulo Oliveira , Tobias Figueiredo.

- Annonse -

Bayer Leverkusen

Sporting Lisboa er ikke det eneste laget som ikke klarte å gå videre fra Champions League gruppespillet, også Bayer Leverkusen var nød til å fortsette å spille i Europa League. Tyskerne virker å være i fin form for tiden, og virkelig med i kampen om en Champions League plass, men også vinneren av Europa League får en plass i Champions League.

Laget fra byen Leverkusen har ikke vunnet på seks kamper på bortebane i Europa, hvor blant annet laget spilte uavgjort mot Bate Borisov. Laget kommer fra en 1-2 seier over Darmstadt i helgen. Laget er så langt etter tapet for Hertha Berlin ubeseiret på sine 4 siste bortekamper i den tyske Bundesliga, og i DFB-Pokal.

Spiller som mangler: Kevin Kampl er ikke med i kveldens kamp, grunnet suspensjon, også storscoreren Javier Hernandez er ikke med i den første kampen, vi finner heller ikke Lars Bender og Robbie Kruse i dagens kamp. 

Tidligere møter
• Lagene har møttes fire ganger, alle i UEFA Champions League gruppespillet. Leverkusen vant tre av de kampene – den andre endte 0-0. Kveldens kamp blir det femte møte mellom disse to.

Lagoppstillinger:

 

Kampstart: 21:05

Stadion: Estádio José Alvalade

Tips: 1-2

Innlegget Før kampen Sporting CP – Bayer Leverkusen dukket først opp på Bundesliga Norge.

Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -