Kan være ute i opptil 3 måneder

141

Kan være ute i opptil 3 måneder

Skadet i treningskamp

Det skal ha vært i treningskampen mellom Fyllingsdalen og Brann at spissen Marcus Pedersen skal ha pådratt seg en korsbånd-skade på baksiden av kneet. Skaden skal ha skjedd da Pedersen gikk sent inn i en takling tidlig i første omgang. Tidligere Brann-spiller og nåværende FK Fyllingsdalen trener Ólafur Örn Bjarnason tente på alle plugger etter taklingen som kan kategoriseres som unødvendig i en treningskamp. Brann melder sev på egne hjemmesider at spilleren kan være ute i opptil 3 måneder og at han mister oppkjøringen til 1. divisjon.

Skuffende fjorårssesong

Pedersen ble hentet til Brann midt i fjorårets sesong og vraket blant andre gullvinner Molde. Pedersen skulle være spilleren som ble sett på som en redningsmann for å redde klubbens plass i Tippeligaen. Spissen endte til slutt på 3 mål i fjorårets sesong og klarte dermed ikke å redde klubben fra nedrykk. Det har siden nedrykket vært usikkert om Pedersen blir værende i Brann, men det skal nå se ut til at spissen blir værende i Bergen for å prøve å spille laget opp igjen til den øverste divisjonen.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -