Åsane tvinges til nytt stadion

944

Åsane tvinges til nytt stadion

Bergensklubben som denne sesongen kjemper for overlevelse i OBOS-ligaen nektes å spille på Mydal Gress ettersom deres stadionanlegg ikke oppfyller kravene til NFF. Idrettsbyråd Helge Stormoen bekrefter dette i en pressemelding.

«Til tross for omfattende dialog med Åsane fotball menn og idrettsorganisasjonene i Bergen, har man ikke funnet finansiering for det som skal til for å oppgradere Myrdal stadion i tråd med fotballforbundets lisenskrav for spill i første divisjon herrer. Dermed må det nyopprykkede førstedivisjonslaget mest sannsynlig spille kampene sine på Varden Amfi i Fyllingsdalen bydel,» fortelles det i en pressmelding fra Bergen kommune tirsdag 3. februar.

Åsane Fotball rykket i høst sensasjonelt opp til seriespill på Norges nest høyeste nivå. Som en konsekvens av dette er betingelsene endret for hvordan stadionets anlegg må være, og som ofte er problematisk for nyopprykkede lag. Før forrige sesong måtte også Nest-Sotra gjøre store endringer for å oppfylle kravene.

Siden den tidligere FK Fyllingsdalen-treneren Kjetil Knudsen tok over ledelsen i Åsane har klubben kun sett oppover. Ironisk nok kan suksess-treneren nå bli tvunget tilbake til Fyllingsdalen for og igjen spille på Varden Amfi. De oransjekledde har i oppkjøringen sikret seg en solid signering i Kevin Dure, som tidligere har spilt for Fredrikstad, Løv-Ham og Nest-Sotra. Om Åsane kan gjenta Nest-Sotras suksess på nest øverste nivå blir spennende å følge, men forholdene blir vanskeligere nå som laget må spille på «bortebane» denne sesongen.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -