Coutinho senket Bolton

101

Bolton og Liverpool møttes i kveld til omkamp i FA-cupens fjerde runde etter at lagene spilte 0-0 på Anfield forrige helg.  Oppgjøret på Macron var det siste av i alt fire omkamper i denne runden.

Liverpool slet lenge med å få hull på byllen, og til tross for å ha skapt mange sjanser i førsteomgangen gikk begge lagene til pause uten scoring. Spesielt Raheem Sterling var nære på ved flere anledninger for Liverpool etter å ha truffet stanga med skudd innenfor sekstenmeteren.

Det var Bolton som kunne juble først i andre omgang da Martin Sktrel felte ungguten Zach Clough og hjemmelaget ble tildelt straffe. Det var ingen ringere enn den gamle Chelsea og Barcelona-spilleren, Eidur Gudjohnsen, som fikk ansvaret. Islendingen var sikkert fra ellvemeteren og sendte Bolton i ledelsen.

Bolton hadde fått en flott start på andre omgang, men omstendighetene endret seg fort midtveis i omgangen da Neil Danns korrekt fikk sitt andre gule kort, og ble utvist. Derfra og inn var det stort sett Liverpool som dominerte kampen, bortsett fra en stor sjanse for Gudjohnsen. Liverpool kastet alle mann i angrep og Daniel Sturridge ble satt innpå. Det var dog ikke Sturridge som stjal showet. Fem minutter før slutt klarte Sterling endelig å sett ballen i mål, etter en fin innlegg fra Emre Can.

Etter utlikningen gikk Liverpool for å vinne kampen for å unngå ekstraomganger, og det klarte de. Coutinho fant nettmaskene etter et nydelig skudd fra rundt 20 meter rett før ordinær tid, og Liverpool gikk opp i 2-1. Det klarte ikke Bolton å komme tilbake fra, og laget fra Merseyside går videre til neste runde. Der venter Crystal Palace på Selhurst Park.