Van Gaal siktet av FA

100

Van Gaal siktet av FA

Louis Van Gaal blir siktet av FA etter hans kommentarer mot dommer Chris Foy i post match-intervjuet mot Cambridge i januar. Manchester United-manageren risikerer noen kampers karantene for utspillet.

Det skulle bli walkover for Manchester United mot Cambridge i FA-cupen, men det ble det ikke i første kamp på Abbey Stadium. Kampen endte 0-0, og lagene måtte ut i omkamp, en kamp United vant 3-0 tirsdag kveld.  Uniteds nederlandske manager var ikke i godhumør da han ble intervjuet etter kampen mot League Two-laget.

– Alt i kampen gikk i mot oss. Du har sett dommeren. Det er alltid det samme, overalt hvor jeg har manager i slike kamper, og jeg har gjort det med andre klubber, det er alltid det samme.

Det kan vanke noen kamper på tribunen for managaren, dersom han blir dømt. Slike saker er dog ikke noe ukjent for Manchester United. Sir Alex Ferguson hadde også for vane å si sin mening om dommerne, dersom han var i dårlig humør, og skotten måtte fra tid til annen la sine assistenter ta seg av coachingen.

- Annonse -

Van Gaal har fram til mandag å svare FA på siktelsen.

Kilde: Skysports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -