Klopp og Liverpool ute av nok en turnering

175

Det startet med ett uavgjortresultat borte mot Sunderland. Nå, åtte kamper senere har det bare blitt en seier for Klopp og hans mannskap. Det har resultert i ett fall fra 2. til 4. plass i Premier League, Ligacup-exit, og senest idag- FA Cup-exit.

Det er ikke lett å være Liverpool-supporter om dagen, og enda verre er det å være mannen i sjefsstolen. Etter tapet mot Southampton i midtuken kritiserte Jürgen Klopp dommerstaben i engelsk fotball, og mente at laget hans helt klart var snytt for en straffe. Og ser man reprisene, ja så skulle de kanskje hatt straffe. I stedenfor kontret Shane Long og Southampton inn det eneste målet som ble scoret på Anfield onsdag kveld. Og dermed stoppet det i semifinalen for de rødkledde.

I dag fikk Liverpool sjansen til å glede fansen ved å sikre videre avansement i FA Cupen. Klopp og hans mannskap tok i mot Wolverhampton på hjemmebane, uten at det skulle vise seg å bli en fordel. Wolverhampton sjokkåpnet kampen med en scoring etter bare 2(!) minutter, før de la på til 2-0 like før pause. Scoringene kom fra henholdsvis Richard Stearman og Andreas Weimann. Bortelaget hadde dermed satt press på Liverpool før den andre omgangen ble sparket i gang.

Bortelaget mest effektivt

Hjemmelaget kontrollerte kampen og hadde 80% mot Wolverhamptons 20% ballinnehav. Men de rød kledde må nok tilbake på treningsfeltet og øve mer på avslutninger, for det ble bare ett mål på elleve sjanser- der halvparten av skuddene endte opp utenfor mål. FA Cup eventyret fikk dermed en brå slutt like etter at det hadde startet. Det eneste positive Liverpool-fansen kan ta med seg etter exiten må være at de nå kan konsentrere seg fult og helt på ligaen.

Hva tenker du om Liverpools sjanser i ligaen? Diskuter gjerne i vårt kommentarfelt!