Klopp: – Vi kunne ha vunnet kampen

168

Jürgen Klopp var fornøyd med innsatsen og velkomsten når han kom tilbake til Borussia Dortmund.

Liverpool-manager Jürgen Klopp var fornøyd med innsatsen etter 1-1-kampen borte mot Borussia Dortmund i den første kvartfinalen i Europa League.

– Dortmund er et godt lag. De fleste kunne se at vi også hadde våre muligheter, og vi kunne ha vunnet kampen, sier Jürgen Klopp til BT Sport, ifølge AFP.

Hyllet av samtlige

- Annonse -

Før kampen var det hymnen «You’ll Never Walk Alone” som ble spilt utover Signal Iduna Park i Dortmund.  Hvor Klopp ble hyllet av samtlige fremmøte, hvor han fortsatt er en meget populær mann etter at hennes sju svært vellykkede år i klubben.

Henderson ut med skade

Men det var ikke bare gode nyheter, etter gårsdagens kamp for Klopp, som måtte se sin kaptein Jordan Henderson gå ut med en kneskade. Omfanget av skaden skal sjekkes nærmere i løpet av dagen.

– Jordan sin skade er svært dårlige nyheter for oss, sier Jürgen Klopp ifølge NTB.

Tuchel har fortsatt stor tro på laget sitt

I Dortmund leiren har Klopps etterfølger Thomas Tuchel stor tro på laget sitt til tross for at dem bare klarte uavgjort hjemme på Signal Iduna Park. Hvor laget trenger kun et mål i returkampen på Anfield for å sikre seg en semifinaleplass.

– Liverpool gjorde det vanskelig for oss, noe vi hadde forventet at de ville gjøre, men vi forventet at våre spillere ville gjøre det bedre, sier Tuchel ifølge NTB.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -