Kristiansund uten scoringer mot Vålerenga: – Blir for direkte og forutsigbare

230

(Kristiansund – Vålerenga 0-0) Til tross for at begge lag skapte noen målsjanser, ble det ingen godkjente scoringer på Kristiansund stadion.

– Nok en tett og jevn uavgjortkamp for vår del, sier Andreas Hopmark til Fotballnerd.no.

– For stor strekk i laget til tider

Vålerenga var særlig farlige i kampens første tjue minutter. Gjestene skapte noen farlige avslutninger, i tillegg til at Matthias Vilhjalmssons scoring etter en corner ble annullert.

Vålerenga var nære igjen et par ganger i en kort periode i andreomgangen. Særlig Herolind Shala og nok en gang Vilhjalmsson kunne ha sendt gjestene i føringen etter nok en corner. Utenom det klarte Kristiansund stort sett å holde Vålerenga unna eget mål etter halvspilt førsteomgang.

- Annonse -

– Det blir for stor strekk i laget til tider. Dette blir bedre utover i kampen. Da synes jeg vi får kontroll, mener Hopmark.

Kritisk til angrepsspillet

Kristiansund klarte også å skape en del egne muligheter. Sondre Sørli og Amin Askar kom nærmest for vertene. Begge bommet på mål fra lovende posisjoner.

Til tross for at hjemmelaget produserte noen målsjanser, er Hopmark kritisk til angrepsspillet mot Vålerenga.

Les også: Halvorsen etter seieren mot Odd: – Solid kamp av oss

– Jeg synes vi blir for direkte og forutsigbare i angrepsspillet i dag. Vi må finne tilbake til mer variasjon og tålmodig, oppbyggende spill slik vi har vært gode på i tidligere kamper, sier 29-åringen.

Ønsker å fokusere på egen prestasjon

Mot slutten av kampen spredte i tillegg frustrasjonen seg blant hjemmelagets spillere. Flere i Kristiansund-leiren mente at Vålerenga drøyde tiden. Hopmark ønsker ikke å svare på om han mener dommeren tillot gjestene å drøye for mye.

– Jeg velger å ikke fokusere på dommeren, men vår egen prestasjon. Det er den vi kan gjøre noe med, sier han.

Les også: Nytt Aalesund-tap mot Stabæk: – Har ikke marginene med oss

Hopmark mener at laget kommer til å bruke tiden til neste kamp på å jobbe med nettopp egen prestasjon.

– Skuffende at vi ikke vinner denne, men nå har vi en god uke på å analysere det som har blitt gjort og jobbe med å forbedre prestasjonen til neste kamp, konkluderer han.

Kristiansunds neste kamp er borte mot Brann på lørdag. Dagen etter tar Vålerenga imot Strømsgodset.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -