Halvorsen etter seieren mot Odd: – Solid kamp av oss

222
Sarpsborg-spillerne fikk grunn til å juble mot Odd. Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

(Sarpsborg – Odd 2-0) Sarpsborg fortsetter sin rekke med gode resultater. Seieren mot Odd var den tredje i de siste fire kampene.

I en sjansefattig førsteomgang la hjemmelaget seg lavt og overlot mye av ballen til Odd. Unntatt én mulighet til Markus André Kaasa klarte ikke gjestene å skape noe mot det dyptliggende og solide Sarpsborg-forsvaret.

Etter pausen skapte begge lag noen sjanser. Et lite kreativt Odd-lag fikk sine muligheter etter dødballer eller etter individuelle feil i Satpsborgs bakre rekker. Sarpsborg, derimot, ble farlige ved noen anledninger da de våget seg høyere opp i banen.

Ismaila Coulibaly sendte vertene etter en time i føringen da han plasserte et skudd fra langt hold i nederste hjørne. Mohammed Ofkir avgjorde kampen tre minutter før slutt etter en soloprestasjon.

- Annonse -

Selv om Odd hadde ballen mest, gikk Sarpsborg seirende ut av kampen. Ole Jørgen Halvorsen var fornøyd etter kampen.

– Det var en solid kamp av oss. Vi ble spilt lave i perioder, men slapp ikke til mye og scorer på våre sjanser, sier han til Fotballnerd.no.

Etter den svake starten med fem strake tap, har Sarpsborg nå tatt ti poeng i de siste fire kampene, og har klatret på tiendeplassen. Odd ligger på sjuendeplassen med 13 poeng.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -