Halvorsen etter seieren mot Odd: – Solid kamp av oss

241
Sarpsborg-spillerne fikk grunn til å juble mot Odd. Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

(Sarpsborg – Odd 2-0) Sarpsborg fortsetter sin rekke med gode resultater. Seieren mot Odd var den tredje i de siste fire kampene.

I en sjansefattig førsteomgang la hjemmelaget seg lavt og overlot mye av ballen til Odd. Unntatt én mulighet til Markus André Kaasa klarte ikke gjestene å skape noe mot det dyptliggende og solide Sarpsborg-forsvaret.

Etter pausen skapte begge lag noen sjanser. Et lite kreativt Odd-lag fikk sine muligheter etter dødballer eller etter individuelle feil i Satpsborgs bakre rekker. Sarpsborg, derimot, ble farlige ved noen anledninger da de våget seg høyere opp i banen.

Ismaila Coulibaly sendte vertene etter en time i føringen da han plasserte et skudd fra langt hold i nederste hjørne. Mohammed Ofkir avgjorde kampen tre minutter før slutt etter en soloprestasjon.

Selv om Odd hadde ballen mest, gikk Sarpsborg seirende ut av kampen. Ole Jørgen Halvorsen var fornøyd etter kampen.

– Det var en solid kamp av oss. Vi ble spilt lave i perioder, men slapp ikke til mye og scorer på våre sjanser, sier han til Fotballnerd.no.

Etter den svake starten med fem strake tap, har Sarpsborg nå tatt ti poeng i de siste fire kampene, og har klatret på tiendeplassen. Odd ligger på sjuendeplassen med 13 poeng.