Kruttsterk "Soton"-seier da Tadic viste muskler

112
Dusan Tadic
Dusan Tadic. Foto: Wikimedia

Kruttsterk «Soton»-seier da Tadic viste muskler

(Manchester United – Southampton 0-1) Den serbiske landslagsstjernen Dusan Tadic viste bokstavelig talt muskler da han ble matchvinner for Southampton på mektige Old Trafford.

Etter fire strake tap i starten av desember ifjor, var de fleste eksperter enige om at Southampton-vinden kun var et blaff. En måned senere viser Ronald Koemans mannskap at de fortsatt mener alvor. Årets store overraskelseslag sto ikveld for en av årets prestasjoner da de nedkjempet giganten Manchester United på drømmenes teater.

Kampen så imidlertid lenge ut til å bli en rolig affære – helt frem til det 69. minutt. Årets Southampton-toppscorer, Graziano Pellè ble spilt fri på høyresiden og skjøt knallhardt i nærmeste stolpe. Returen havnet i beina på assistkongen Dusan Tadic som bredsidet ballen i nettet til side for en utspilt David de Gea. Målscorer Tadic rev av seg trøya og viste med all tydelighet at han ikke hadde sittet på latsiden i jula.

Et sjokkert Manschester United-mannskap klarte aldri helt å riste av seg sjokket, og kampen ebbet dermed ut med en kruttsterk 3-poenger til Southampton.

- Annonse -

Seieren fører sør-kystlaget opp på en sensasjonell 3. plass på tabellen etter 21 spilte kamper. Manchester United ligger som nummer 4.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -