Real Madrid – en litt "urolig" uke

210

Det har stormet litt rundt Real Madrid den siste tiden. Etter å ha tapt for Barcelona (0-4) i el classico for to uker siden, har det vært mye som har skjedd av det mindre positive slaget. Benitez har ikke de letteste arbeidsbetingelsene om dagen.

  • For det første er det mange som mener at Benitez er ferdig allerede, at beslutningen er tatt. Jeg tror det stemmer at det ikke er rom for noen flere feilskjær nå. I Real Madrid så kreves det trofeer hvert år, og ikke en gang det er noen garanti for å fortsette som manager. Det meldes om dårlig forhold mellom flere av stjernene og manageren. Ronaldo skal visstnok ha sagt: «Benitez eller meg». James ble byttet ut i cup kampen mot Cadiz, og ble skikkelig forbanna for det. Det meldes at Isco er lei av å ikke være førstevalg. Manchester City og Arsenal skal være klare til å kjøpe.
  • Videre har Benitez hatt mange skader å slite med. Ramos er kanskje den viktigste i så måte. Har spilt med en vond skulder lenge, men nå blir han ute noen uker. Marcelo, Bale, James, Modric, Benzema, Carvajal, Navas. Listen er lang og det er store navn. Mange av de er nå tilbake og ble trolig brukt i el classico litt for tidlig.
  • Benzema er ute å kjøre i forbindelse med sex-tape saken mot Valbuena. Det virker utrolig at man skal bidra til utpressing av penger fra en landslags kompis når man tjener «relativt greit» i Real Madrid, men Benzema har nok noen litt dårlige kompiser.
  • Ronaldo sies å ha avtalen klar med PSG, men ikke før etter sesongen. Penger er trolig ikke noe problem for PSG, så den delen er nok den letteste. Det andre som må på plass er at Zlatan må ut. Det er nok ikke mulig med de to på samme lag, selv det kunne vært gøy å se.
  • Sist men ikke minst: DISKET FRA COPA DEL REY. Real Madrid ble fredag diskvalifisert fra den spanske cupen for å ha benyttet en spiller som ikke var berettiget. Cheryshev spilte fra start, men han skulle ha sonet for 3 gule for Villareal i forrige sesongs cup.

Benitez har nok av ting å styre med. Stikkordet er vel nå å holde fokus på det man skal drive med, det man kan få gjort noe med. Ikke lett med så mye støy i media og i omgivelsene hver eneste dag. Spanske medier generelt er glad i Real Madrid (bortsett fra Barcelona baserte medier). Men når ting ikke er på skinner, så er de ganske tøffe i kritikken. Real Madrid tar i mot Getafe hjemme og det er vel en grei oppgave. For å snu litt på det; taper Real Madrid den kampen, så er Benitez ferdig – det er 100 % sikkert.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -
[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -