Lehne Olsen om et medaljejagende Lillestrøm: – Vi er en vanvittig bra kameratgjeng

393
Thomas Lehne Olsen er stolt over moralen og kameratgjengen i Lillestrøm. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Consto Arena, Mjøndalen

Thomas Lehne Olsen fortsetter å score viktige mål for Lillestrøm. Lørdag kveld ble han matchvinner i Mjøndalen, og scoret sitt 13.mål for sesongen. I skrivende stund er Lehne Olsen og Lillestrøm på en imponerende 3.plass i Eliteserien.

– Det er utrolig deilig. Vi får en elendig start og et sinnssykt mål imot. Men etter det synes jeg vi kjører den førsteomgangen noe voldsomt og vi har mange muligheter til å score både ett og to og tre. Så det var litt surt å ikke score tidligere, men heldigvis har vi noen stoppere som klarer å score mål når ikke spissen klarer det, flirer Thomas Lehne Olsen til Fotballnerd.no like etter kampslutt.

– Det at vi klarer å komme tilbake og snu dette her er stort. Det er jævlig stort. Det er et sinnssykt lag å være en del av. Vi står opp for hverandre og jobber for hverandre. Vi vil hverandre det beste, og det er en syk lagmoral vi har skapt her nå som vi skal fortsette å holde på, fortsetter Lehne Olsen til Fotballnerd.no.

- Annonse -
Thomas Lehne Olsen og Markus Nakkim var i en rekke dueller. Førstnevnte var raskest frempå i den første duellen etter hvilen, og ble matchvinner. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Lillestrøm-kapteinen er ufattelig stolt over moralen i spillergruppa samtidig som han trekker frem samholdet i kameratgjengen som en helt sentral faktor.

– Vi har vist dette her gang på gang i år. Vi har en flokk som drar i samme retning. Alle er innstilt på hva vi skal gjøre. Vi er i tillegg en fin kameratgjeng, og da blir det lett å få ut det beste av oss selv. Den selvtilliten vi har nå i laget må vi bare tviholde på. Nå skal vi ta en liten pust i bakken før vi gønner på resten av sesongen, sier Lehne Olsen til Fotballnerd.no.

Matchvinnerscoringen i lørdagens oppgjør kom allerede etter 35 sekunder etter hvilen. LSK-spissen innrømmer at scoringen kom litt uventet.

– Ja, hehe den var litt rar. Jeg ser at Tom har ballen og at han lader, men jeg hadde ikke trodd at den skulle gå så langt. Det tror jeg også Nakkim ble litt overrasket over. Da var jeg plutselig alene igjennom, og da var det utrolig deilig å kunne sette den i kassa, forteller Lehne Olsen til Fotballnerd.no og legger til at han misbrukte en del sjanser tidligere i oppgjøret.

– Jeg har tre-fire store sjanser i første omgang som jeg bør score på. Det var noen gode redninger av Makani, men vi visste jo at vi kunne komme til mange sjanser her i kveld, og det var deilig at vi klarte å dra dette i land.

– Dere befinner dere nå på en imponerende 3.plass i Eliteserien. Hva blir ambisjonene deres nå utover høsten?

– Vi er veldig glad for tre poeng i dag. Så skal vi ta en velfortjent pust i bakken for vi har ikke hatt mye ferie i år. Nå skal vi slappe av litt og trene godt, så skal vi bare tenke neste kamp. Vi må bare se an kamp for kamp utover høsten. Det er mange kamper igjen, og vi er fremdeles et nyopprykket lag. Vi er også en uerfaren gjeng. Men at vi er inne på noe er vi så absolutt, avslutter Thomas Lehne Olsen til Fotballnerd.no.

 

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -