Leicester-spiss kan havne i Bundesliga

201

Schalke 04 sies å være ute etter Leicester spissen Shinji Okazaki.

Den japanske landslagsspilleren Shinji Okazaki ble hentet, til Leicester City fra  tyske Mainz i 2015 for rundt, £ 9 millioner og var en sentral aktør til at Leicester sensasjonelt tok Premier League-tittelen forrige sesong. Under Claudio Ranieri fikk han 36 kamper for Leicester forrige sesong.

Så langt denne sesongen har japaneren ikke fått fullt så mye spilletid, og han er heller ikke førstevalget for en plass ved siden av Jamie Vardy lengre. Spesielt etter at klubben kjøpte  algeriske Islam Slimani og nigerianske Ahmed Musa, noe som har ført til at Okazaki kun har fått spille 90 minutter, engang denne sesongen.

Nå kan han være på vei tilbake til tyskfotball og denne gangen er det Schalke 04, som sies å være «Interessert», i den japanske landsslagspilleren. Sportsdirektøren til Schalke 04 Christian Heidel skal være interessert å få på plass en spiss, og spesielt etter at klubben ikke fikk Luiz Adriano – ser dem ut til å gå etter Okazaki.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -