L’Equipe: Tottenham har kontaktet Paris Saint-Germain

383

Tottenham skal angivelig være interessert i å hente Lucas Moura til klubben.

I sommer ble Paris Saint-Germains Lucas Moura koblet med en overgang til Tottenham, men Mauricio Pochettino ville tilsynelatende heller ha Angel Di Maria. Ingen av de to Paris Saint Germain-spillerne endte opp med å komme til klubben.

Men nå går ryktene på at London-klubben skal være interessert i å hente Lucas Moura til klubben, det er den franske avisen L’Equipe , som hevder at Tottenham har kontaktet den franske toppklubben om å få Lucas Moura til London. I løpet av den siste timene skal Premier League-klubben ha tatt et skritt  i riktig retning, og det er angivelig god kontakt mellom de to klubbene. Tottenham som i sommer, hentet Serge Aurier fra nettopp PSG.

Tidligere skal også Manchester United ha vært en av klubbene som var ut etter spilleren. Paris Saint-Germain vil gjerne selge i dette overgangsvinduet. Tottenham vil angivelig foretrekke en leieavtale. Bredden blant offensive spillere hos Tottenham er heller ikke stor, og Mauricio Pochettino har et stort ønske om å forsterke laget offensivt før vinduet stenger.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -