Lewandowski: Vi skal til Berlin

147

Robert Lewnadowski ønsker å stå i spissen for Bayern München når dem i kveld møter, Werder Bremen i DFB-Pokal semifinale.

Pep Guardiolas menn klarte ikke å komme forbi den nest siste hinderet siste sesong, da Borussia Dortmund viste seg å være for sterk etter straffer og Lewandowski har understreket at en gjentakelse av det dramatiske oppgjøret ikke skal skje i kveld.

Polakken som ble benket i 2-2 kampen mot Benfica i midtuken, var tilbake i startelleveren mot Schalke i helgen. Spissen som har scoret 38 mål på 44 kamper i alle turneringer. Nå er det bare et mål å vinne over Werder Bremen og komme oss til finalen, hvor enten Borussia Dortmund eller Hertha Berlin venter.

“Vi er inne i den viktigste delen av sesongen for vår del,” sier Lewnadowski til Bayern München sin offisielle nettside. “Vi ble slått ut av DFB-Pokal av Dortmund på dette stadiet i fjor, så vi må vinne. Vi ønsker en tur til Berlin.

“Vi ble slått ut av DFB-Pokal av Dortmund på dette stadiet i fjor, så vi må vinne. Vi ønsker en tur til Berlin. Jeg er fornøyd med mine to mål i helgen, og jeg håper jeg klarer et par i de neste kampene.

– Jeg var irritert etter jeg ble benket i kampen mot Benfica, men det var kanskje smart å ikke spille den kampen.

“Selvfølgelig, ideelt sett vil jeg gjerne spille hver kamp, ??men det er umulig. Du kan ikke gi 100 prosent hver tredje dag i en hel sesong.”

 

Kommentarer

kommentarer