Før kampen: Bayern München – Werder Bremen

324

Bayern München har et stort ønske om å nå årets finale i den tyske cupen, i kveld møter dem Werder Bremen på Allianz Arena. 

Tirsdag er det klart for den første semifinalen mellom Bayern München og Werder Bremen, hvor vinneren får en plass i den store finalen som spilles på Olympiastadion i Berlin neste måned.

Pep Guardiola valgte i helgen å hvile mange av de faste spillerne, likevel vant de enkelt 3-0 mot Schalke 04. Til tross for det positive resultatet var ikke trener Pep Guardiola helt fornøyd med prestasjonen.

Werder Bremen kommer til kampen med mye selvtillit etter dem slo VfL Wolfsburg 3-2 i helgen som var. Noe som gjør at dem ligger fire poeng foran Eintracht Frankfurt. Gjestene har nok mer fokus på å berge plassen i Bundesliga.

- Annonse -

Bremen har uansett en god statistikk i den tyske cupen og er bare 90 minutter unna en finale. Det vil bli klubbens første finale siden 2010, da de tapte for Bayern. Bremen står ovenfor en knallhard oppgave i kveld, når dem møter Bayern München på mektige Allianz Arena. Sist gang lagene møtes var i ligaen i forrige måned. Da vant Bayern 5-0 på Allianz Arena

Bayern München startellever: Neuer , Lahm , Martinez, Alaba , Bernat ;Alonso, Vidal; Costa, Muller, Ribery , Lewandowski.

Werder Bremen startellever: Wiedwald; Gebre Selassie, Djilobodji,Vestergaard, Garcia; Fritz, Junuzovic, Grillitsch; Yatabare, Pizarro,Bartels.

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -